Dagmar Lakčevič 57 let


Atraktivní kráska s nepřehlédnutelnými rudými vlasy si zahrála hned pod několika různými jmény - Ferenčíková, Krajčírová, Lakcevic, Lakčevičová, Edwards.

Po studiích hostovala pět let v bratislavském divadle Astorka, pak odešla s většinou svých spolužáků do angažmá do Trnavy. V Bratislavě pak hostovala např. ve Slovenském národním divadle a účinkovala v televizních inscenacích i filmech. Díky kontaktům, které získala při natáčení filmu PEACEMAKER dostala pozvání do Ameriky, kam jela nejdříve na zkoušku, ale nakonec se rozhodla za oceánem zůstat, přestože její angličtina tehdy nebyla nic moc a ani konkrétní nabídky tam na ni nečekaly. Absolvovala řadu různých kurzů a povolání, nakonec se provdala a usadila v Los Angeles a pomáhá svému muži v jeho firmě.

Až v posledních letech se v USA vrací také zpět k herectví a když dostane nějakou hereckou nabídku z "domova", ráda se na Slovensko vrací a pracuje zde. Od osmnácti let se věnovala také modelingu, pózovala pro módní časopisy i umělecké akty. Její asi nejznámější rolí u nás je Šárka, jedna z kamarádek Ivany Chýlkové v DÍKY ZA KAŽDÉ NOVÉ RÁNO.


16.11.1966
Bruntál, Československo
Dagmar Lakčevič csfd

RaptureNebe, peklo… zemA Year and a DaySvetloCrazy SixThe PeacemakerDer AusbruchAlbert, AlbertDíky za každé nové ránoNoc je môj nepriateľEs lebe die Liebe, der Papst und das PuffZlý žartJahňa chudobnéhoMário, zapískaj...!Ženské oddelenieDr. DokonalýKriminálka AndělAféryOdsouzenéOrdinácia v ružovej záhradeInspektor BalkoŠkriatokA l'ouest de l'orient


Aktualizace osobnostního profilu Dagmar Lakčevič: 31.10. 2023 02:18