Ji-sub So 46 let


Ji Sub So se narodil 4. listopadu 1977 v Soulu. Když mu bylo zhruba 10 let, rodiče ho začali vést k plavání. Údajně to bylo kvůli tomu, že byl slabé dítě. Sám tvrdí, že byl v dětství a v letech dospívání nejistý introvert. V příštích deseti letech se plavání věnoval závodně a dokonce získal bronzovou medaili při Národních korejských hrách. I když ho tento sport bavil a vypadlo to, že se stane profesionálním plavcem, do cesty mu vstoupil modeling a následně herectví.

O dva roky později získal svoji první roli v televizním seriálu Model a pak několik dalších rolí. V roce 2004 byl obsazen do seriálu What happened in Bali, kde byl ale zastíněn hercem In Sung Joem. V té době si myslel, že by mohla být jeho kariéra u konce. Později v tom samém roce však přišla jeho průlomová role se seriálem Sorry, I love you, kde zazářil spolu s herečkou Lim Soo Jung.

Poté, co byl v dubnu 2007 propuštěn z armády, kde si odsloužil povinné dva roky, upsal se k relativně nízkorozpočtovému filmu Rough cut, jehož scénáristou a producentem byl Ki Duk Kim. Touto rolí na sebe upozornil a jeho výkon chválili diváci i filmoví kritici.

V roce 2009 se herec objevil v televizním seriálu Cain and Abel a po boku herečky Zhang Ziyi si zahrál vedlejší roli v čínské romantické komedii Sophie's Revenge.


4.11.1977
Soul, Jižní Korea
Ji-sub So csfd

AlienoidJabaekJigeum mannaleo gabnidaÚtěk z HašimySadoHoisawonOhjik geudaemanSopieui yeonae maenyooeolKitaro a odvěká kletbaYeonghwaneun yeonghwadaDodookmatgo motsalaDoktor právníkemMůj drahý sousedMá VenušeOsudové přátelstvíJoheun nalJoogoonui taeyangYooryungRodeu neombeowonI am GHOSTKaingwa AbelU-TurnBallieseo saengkin ilMianhada, saranghandaCheonnyeonjiaeJigeumeun yeonaejungYoori goodoo


Aktualizace osobnostního profilu Ji-sub So: 3.4. 2024 23:03