Gloria Garayua 45 let


Gloria má předky v Portoriku a vztahy s domovskou zemí udržuje stále živé svou účastí v latinskoamerickém vysokoškolském spolku Hermandad de Sigma Iota Alph. Narodila se a vyrůstala ale v Bronxu, na vysokou školu ale chodila na Long Island. Zde také promovala summa cum laude, tedy s výbornými výsledky. Měří metr padesát sedm a vcelku slušně umí hrát na klavír.

Od té doby hraje především v seriálech (Odložené případy, 3 libry, Tráva, Pohotovost, Shameless, Castle na zabití, Sběratelé kostí, Southland, Fixing Paco). Mezi její nejznámější seriálové role však stále patří stážistka Graciella z Chirurgů a slečna na hlídání z Města žen.


18.10.1978
Bronx, New York City, New York, USA
Gloria Garayua csfd

Christmas StaycationČtyři dobré dnyDriving While BlackI Am GangsterMother and ChildThe ApostlesZázraky se nedějíFinty Dicka a JaneZáchranáři L. A.SlužkaReckoningSněží!Bounty HuntersDobrý doktorVražedná právaZbrojniceAmerická manželkaAnimal KingdomMyšlenky zločinceKurz sebeovládáníNámořní vyšetřovací služba L. A.Policajti z L. A.Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevněSběratelé kostíCastle na zabitíHříšníciMěsto ženChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu Gloria Garayua: 19.4. 2024 15:42