Vladimír Čapka 71 let


Narozen 9.6.1952 v Přerově; jeho cesta k divadlu vedla přes učiliště - stroj. zámečník, studium desingu na SUPŠ v atelieru profesora Klímy, a nakonec přes JAMU v letech 1974 - 1978 (k herectví ho přivedl jeho otec - nadšený ochotník). První angažmá získal v Šumperském divadle (kde tehdejší principál V. Švabík přijal většinu ročníku).

Jeho žena Marcela Čapková je herečka v divadle Petra Bezruče, a dcera Vladimíra Čapková v roce 2009 nastoupila do angažmá v Horáckém divadle v Jihlavě.


9.6.1952
Přerov, Československo
Vladimír Čapka csfd

ZátopekKozy léčíDvanáct měsíčkůSráčiKráska a netvor 1950NepolepšitelnýHlídač č. 47HypermarketComebackKaždý den karnevalPodvraťáciSluneční státUdělení milosti se zamítáSpirála nenávistiCísař a tamborKonto separatoKeanĎábelské klíčeEvangelium podle PastýřůHavran barvy lilaDigitální časKámen v okněTíhaZápas o člověka NelibuMimořádný případNeplač přírodo, já za to nemohuHerecAgras 01Smrt z laboratořeTvář za oknemZazpívej, Skřivánku!Ďáblovy peníze...a mnoho štěstí v osobním životěRanní rosa na zelené loucePlamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v.Rohanův principVánoční stromekO moravské zemiPřed premiérouPoldové a nemluvněDoktorka KellerováSpravedlnostDoktor MartinVraždy v kruhuVyprávějKriminálka AndělNadměrné maličkostiStrážce dušíČetnické humoresky


Aktualizace osobnostního profilu Vladimír Čapka: 30.10. 2023 08:42