Armin van Buuren 47 let


"Nemiluji hudbu, je to moje vášeň. Je to víc než mít rád, je to víc než hobby. Je to způsob života."

Armin Van Buuren začal jako DJ a na tomto poli působí do dnešních dob. Během letních prázdnin 1997 začal v klubu Nexus vystupovat až 4x týdně. V roce 1999 se setkal s performerem Davidem Lewisem, který ho uvedl na mezinárodní taneční scénu v Anglii a USA. I přes tvrdou konkurenci jeho věhlas rostl. V roce 2001 získal 27. místo v anketě "Top 100" časopisu DJ Mag. Ten rok hrál ve více než 25ti zemích světa. V roce 2002 se stal residentním DJem klubu Glow ve Washingtonu D.C. Během letních sezon působí až do dnešní doby v klubu Amnesia na Ibize. Zde získal 29. září 2008 ocenění "Best Trance DJ" a to v konkurenci jmen jako Tiesto, Ferry Corsten či Paul Van Dyk. Poprvé v roce 2007 a po té i v letech 2008 a 2009 zvítězil v anketě "Top 100" magazinu DJ Mag.

Armin Van Buuren je znám i jako producent. Od roku 1995 začal ve svém studiu produkovat vlastní nahrávky. První úspěch se dostavil ve věku 19 let s vydáním singlu "Blue Fear" na labelu Cyber Records. Na stejném labelu vydal v roce 1999 svoji první kompilaci s názvem COMMUNICATION, která se stala hitem. Dohromady s organizací United Recording založil v roce 1999 label ARMIND. Na scéně působil i pod jinými jmény, jako Rising Star, Gimmick, Alibi a jiné. Jeho nejznámější projekt nese název Gaia s pilotním singlem "4 Elements". Singl "Gaia - Tuvan" zvítězil v roce 2009 v posluchačské anketě o nejlepší trance nahrávku.

Roku 2001 začal Armin s vysíláním radiové show "A STATE OF TRANCE", kterou si fanoušci užívají již vice než 9 let. Jednotlivé episody týdně poslouchá přes 10 milionů lidí po celém světě. Show je považována za vstupenku mezi nejuznávanější DJs a producenty. Letos oslavilo v rámci živého vysílání jubilejní epizodu 450 více než 65 milionů lidí. Show, vysílaná do celého světa, trvala 5 nocí postupně v Torontu, New Yorku, Bratislavě a Wroclawi. V roce 2003 zakládá s Maykelem Pironen and Davidem Lewisem label ARMADA MUSIC, který vyhrál v létě 2009 ocenění IDMA (International Dance Music Awards) za nejlepší taneční label světa. Roku 2010, konkrétně 3. března, dostal Armin Van Buuren státní vyznamenání GOLDEN HARP za jeho hudební přínos pro Holandsko. V letech 2005 - 2008 uspořádal řadu vlastních koncertů s názvem ARMIN ONLY. Vrchol této tour zažilo Los Angeles kde se 31. 12. 2008 přišlo na Armina podívat 35 000 lidí. To je považováno za nejvyšší počet fanoušků, které přilákal jediný DJ.


25.12.1976
Leiden, Zuid-Holland, Nizozemsko
Armin van Buuren csfd

ZvířátkovinyVerliefd op IbizaSprookjesboom: de filmArmin Only Ahoy' 2007Armin Only - The Next LevelArmin van Buuren Is Mr. PerfectJean-Michel JarreYear with Armin van Buuren, AArmin Only: MirageArmin Only: ImagineGod Is My DJArmin van Buuren feat. Conrad Sewell - Sex, Love & WaterArmin van Buuren feat. Josh Cumbee - Sunny DaysDon Diablo - MomentumArmin van Buuren feat. BullySongs - FreefallArmin van Buuren feat. Mr. Probz - Another YouArmin van Buuren - Ping PongArmin van Buuren feat. Lauren Evans - AloneArmin van Buuren feat. Cindy Alma - Beautiful LifeArmin van Buuren feat. Fiora - Waiting For The NightArmin van Buuren feat. Trevor Guthrie - This Is What It Feels LikeArmin van Buuren vs Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On LoveFestival Days - WORLD CLUB DOME: Die ReportageVideo on Trial


Aktualizace osobnostního profilu Armin van Buuren: 13.4. 2024 02:42