Katharine McPhee 40 let


Celým jménem Katharine McPhee Hope se narodila 25. března 1984 v Kalifornském Los Angeles. Ve dvanácti letech se s rodinou přestěhovala do Sherman Oaks. Od dvou let zpívala, vedla jí k tomu matka Patricia Burch McPhee. Ta vystupovala pod pseudonymem Peisha Arten jako dokonalá kabaretní zpěvačka a zároveň pracovala jako vokální trenérka, takže Katharine dostala dobrou průpravu. Její otec, Daniel McPhee, je televizní producent. Katharine má ještě starší sestru Adrianu. Po rodičích se v ní mísí geny z Irska, Skotska a Německa.

Pro časopis People přiznala, že se potýkala s poruchami příjmu potravy. Měla problémy už ve třinácti, když se pokoušela hladovět, aby měla lepší postavu a v sedmnácti se potýkala dokonce s bulimií. Nakonec podstoupila tříměsíční rehabilitační program a to hlavně kvůli účasti v American Idol. Této soutěže se zúčastnila v roce 2006. Postupně se prokousala až do finále a po jejím úspěchu se hned začalo jednat o vydání desky. Takže 30. ledna 2007 vydala debutové album Katharine McPhee a prodala 116 000 kopií jen za první týden. V roce 2008 se objevily zprávy o jejím propuštění od RCA Records – údajným důvodem byl nedostatečný prodej debutového alba. Nakonec se v roce 2009 domluvila na spolupráci se společností Verve Records Forecast a vydala své druhé album Unbroken.

První televizní roli dostala v hudebním filmu CRAZY, natáčela ho ještě před účastí v American Idol. Potom si zahrála ve filmu DOMÁCÍ MAZLÍČEK po boku Anny Faris. Získala malou roli v CSI: NEW YORK. Další malou roli sehrála v seriálu COMMUNITY, kde ztvárnila nevlastní dceru Chevyho Chase. V roce 2011 si zahrála malou roli v hororu NOC ŽRALOKA 3D. Největší role přišla na začátku roku 2012, když byla obsazena do hlavní role v hudebním seriálu stanice NBC SMASH. Hraje tady mladou nadějnou zpěvačku Karen Cartwright a společně s Megan Hilty se uchází o roli Marylin v připravovaném muzikálu.

Pravidelně se umísťuje v anketách, které se zabývají vzhledem. Objevila se na seznamu časopisu Maxim nebo FHM. Byla vyhlášena nejpřitažlivější účastnicí American Idol. V roce 2009 byla zvolena jako 64. nejkrásnější žena na serveru AskMen.com. V únoru roku 2008 si vzala za muže o 19 let staršího Nicka Cokase. Katharine se také angažuje v několika charitativních projektech.


25.3.1984
Los Angeles, California, USA
Katharine McPhee csfd

The Tiger RisingBayou CaviarZmizení ženy Roberta DurstaJako ve snuKomuna mé matkyLíbat nevěstu zakázánoNoc žraloka 3DDomácí mazlíčekŠílenýPohoda v rytmu countryTým ŠkorpionIt Could Be WorseSmashGriffinoviZpátky do školyKriminálka New YorkTit for TatOšklivka BettyLonelygirl15Chris Botti in BostonSoundstageKatharine McPhee - Love StoryMága Zoltán koncertThe Kelly Clarkson ShowThe 72nd Annual Tony AwardsBroadway Profiles with Tamsen FadalBitva playbacků


Aktualizace osobnostního profilu Katharine McPhee: 30.10. 2023 18:58