Rhys Darby 50 let


Už na škole byl největším komikem a i přes to, že roku 1991 nastoupil do armády, to tak i zůstalo. Roku 1994 odešel a o rok později nastoupil na univerzitu, kde se stal komikem školy a sklízel velké ovace. Se svým spolukomikem Grantem Lobbanem uspořádávali comedy festivaly a vyhráli několik soutěží. Poté se přesunul do Aucklandu kde začal svojí solo dráhu.

Poprvé (2006) se na televizní obrazovce objevil v pořadu THE SLAMMER což byl pořad BBC určený pro děti, kde vystupovali různí komici. Dále v "Ellen’s Really Big Show" a "The Comedy Store", ale až pořádný start byl s dvojicí zpívajících komiků ze skupiny FLIGHT OF THE CONCHORDS, kteří zaujali HBO a získali prostředky na natočení první série a dnes už i druhé série svého seriálu. Darby zde hraje roli managera dvojčlené skupiny FOTC, které se snaží pomoci prosadit.

Rhys Darby se objevil i na filmových plátnech. Jeho první větší snímek, kde hrál vedlejší roli potrhlého spolupracovníka Carla (Jim Carrey) se stal YES MAN, který si vydělal přes 200 milionů. Dále si zahrál roli ve snímku PIRÁTI NA VLNÁCH, jakožto jeden z DJ na lodi Radio rock.

Uvidíme zdali se Rhys Darby ukáže a ve větší roli prokáže svůj herecký um, jakou roli mu režiséři připraví, to už je ve hvězdách.


21.3.1974
Nový Zéland
Rhys Darby csfd

Jeden gólRelax, I'm from the FutureUproarJumanji: Další levelMosleyTeen Titans Go! Vs. Teen TitansZabiják proti své vůliJumanji: Vítejte v džungli!Killing HasselhoffHon na pačlověkyCo děláme v temnotáchHrdličkyLež má krátké nohyVelká vánoční jízdaDiagnosis: DeathPiráti na vlnáchYes ManKiffVlajka smrtiHome EconomicsCarmen SandiegoPete the CatVeliký severZvláštní jednotka - Wellington ParanormalVzestup Želv NinjaBobovy burgeryMike Tyson MysteriesQuimbo's QuestSingle ParentsMilo a Murphyho zákonRodinka na kouskySimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Rhys Darby: 2.11. 2023 21:54