Melody Klaver 33 let


Tato půvabná nizozemská herečka se narodila 9.září 1990 v Amstelveenu. Jako malá se věnovala divadlu, dostala se i do televize. Její filmová kariéra začala v roce 2005 filmem DIEP, V roce 2006 její kariéra pokračovala ve filmech AFBLIJVEN a LANGER LICHT. Rok 2008 byl zvratem v její kariéře obsadila roli Ericy ve filmu ZIMNÍ VÁLKA (holandský Oorlogswinter), tento film byl natočen podle románu nizozemského autora Jana Terlouwa. Melody zde získala roli zdravotní sestry a zároveň byla sestrou hlavního hrdiny.

Něco málo o Melody: barva jejích očí je zelená, konfekční velikost je 36. Hovoří anglicky a nizozemsky, ráda zpívá. Ze sportu miluje tenis, bruslení a tanec. Záliby: zpěv, herectví, tanec. Vlastní řidičský průkaz na scootera.


9.9.1990
Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko
Melody Klaver csfd

Herman Vermoordt MensenMedullaGewoon vriendenRafaelSrdce Hadiah TrompovéSilk RoadSinterklaas en het gouden hoefijzerBrasserie ValentijnHoe het zo kwam dat de Ramenlapper Hoogtevrees KreegSchemerLife Is BeautifulZima za válkyAfblijvenLanger lichtDiepArcadiaIncognitoHet Gouden UurNOODThuisfrontIk weet wie je bentVakkenvullersFlikken RotterdamVan God LosRoesHet glazen huisTo Catch a Fly


Aktualizace osobnostního profilu Melody Klaver: 5.11. 2023 23:49