Alison Pill 38 let


Alison Elizabeth Pill se narodila 27.listopadu 1985 v Torontu, Ontario, Kanada. Její otec je finančník pocházející z Estonska. Alison navštěvovala akademii Vaughan Road v Torontu.

Její oblíbenou herečkou je Patricia Clarkson, se kterou spolupracovala na snímku VEČEŘE S APRIL. Je zasnoubená s Jay Baruchelem, a také je velkým fanouškem kapely Coldplay.


27.11.1985
Toronto, Ontario, Kanada
Alison Pill csfd

Eric LarueAll My Puny SorrowsThe Same StormIdeální domovViceGoon: Last of the EnforcersAve, Caesar!Případ SloaneZoomCootiesLedová archaDo Říma s láskouPůlnoc v PařížiRanařScott Pilgrim proti zbytku světaOne Way to ValhallaMilkŽivot podle DanaA Separate PeaceCo provedla KatyMůj miláček ráže 6,65Zpověď královny střední školyČistá pravdaFast Food HighNečekaná láskaVečeře s AprilPerfect PiePilotova ženaJá a mé přízrakyMezi náma holkamaObžalovanáBabyLovec dinosaurůOther Me, TheRedwall: The MovieVynechané stránkyDifferentHradba mlčeníJacob Two Two Meets the Hooded FangLáska až za hrobThe Life Before ThisVánoční píseňDegas and the DancerPodezřelý cizinecRobogoboScott Pilgrim jde na věcZa světlými zítřky!Star Trek: PicardOni


Aktualizace osobnostního profilu Alison Pill: 10.3. 2024 10:14