Hannah Murray 34 let


Hannah je anglická herečka, která se narodila 1. července 1989 v Bristolu, v Anglii. Momentálně studuje obor Anglický jazyk na Queens' College v Cabridgi. Oba její rodiče jsou univerzitní profesoři.

Spolu s ostatními herci opustila na konci druhé série seriál a uvolnili tak cestu nové generaci herců pro nové postavy v nadcházejících sériích. K rozhodnutí vyměnit postavy řekla: "Bylo by vážně hloupé zůstávat v teenagerovském drama, když už nejste teenager."

V květnu 2008 se poprvé objevila na jevišti jako Mia v kritiky nepříliš dobře ohodnocené hře THAT FACE, a v tom samém roce si ještě zahrála malou roličku v černé komedii V BRUGGÁCH, ale její scéna byla nakonec z finální verze filmu vystřižena. V roce 2009 se objevila ve filmové adaptaci knihy Aghaty Christie, SLEČNA MARPLOVÁ: PROČ NEPOŽÁDALI EVANSE? a v roce 2010 si zahrála v dramatu WOMB a o něco později v hororu CHATROOM.


1.7.1989
Bristol, England, Velká Británie
Hannah Murray csfd

Charlie SaysČernobílá spravedlnostEl elegidoBridgendLily & KatGod Help the GirlKódované vysíláníTemné stínyČas dospětChatroomLůnoThe ExpectingHra o trůnySkinsMimo podezření: Rudá DahliaSlečna MarplováWingsRichard & Judy


Aktualizace osobnostního profilu Hannah Murray: 17.11. 2023 12:37