Meadow Sisto 51 let


Americká herečka Meadow Sisto se narodila 30.9.1972 v malém kalifornském městečku Grass Valley v USA do umělecké rodiny. Otec Dick Sisto je jazzový hudebník a pedagog a vystupoval v jazzových vystoupeních v Louisville v Kentucky. Matka je americká herečka Reedy Gibbs. Meadow má o 2 roky mladšího bratra Jeremyho, který se stejně jako matka a sestra živí převážně herectvím, ale je také příležitostný hudebník. Jejich rodiče se rozvedli, když byli oba dva ještě malé děti. Převážně vyrůstala v Chicagu v Illinois.

Dále si zahrála v americkém komediálním dramatu ověnčeném 3 filmovými cenami IN MEMORY OF MY FATHER (2005), kde hrála i se svým bratrem Jeremym. Meadow Sisto je od roku 2002 vdaná za Michaela Robertse.


30.9.1972
Grass Valley, California, USA
Meadow Sisto csfd

In Memory of My FatherTed BundyDon's Plum BarKrálové plážePoslední mejdanCrossing FieldsMá poslední sebevraždaSweet TemptationZvrácená touhaKapitán RonThe TickDoktoři z L. A.Detektiv Nash BridgesOchránceCesta do neznámaPolicie New YorkTales of the CityMen Named Milo, Women Named GretaThree Women of Pain


Aktualizace osobnostního profilu Meadow Sisto: 3.4. 2024 20:22