Lukáš Langmajer 43 let


Lukáš Langmajer se narodil 25.srpna 1980 v Plzni. Jeho starším bratrem je herec Jiří Langmajer. Podobou, hlasem, mimikou obličeje, gesty, ale i pohledem se nezapřou. Sourozenci prý byli vzorní, i přes čtrnáctiletý věkový rozdíl. Kromě vizáže mají společnou i jednu vlastnost - vzteklost. A bohužel také sklon k přehnané konzumaci alkoholu. Mezi nimi, se hudebně založeným rodičům (otec se živí muzikou), ještě narodila dcera.

Po debutu ve filmu SKŘÍTEK se o jeho existenci veřejnost dozvěděla, až když začal natáčet celovečerní film debutujícího režiséra Tomáše Bařiny BOBULE a mladý ‚Langoš‘ v něm společně s Kryštofem Hádkem ztvárňují ústřední dvojici sympatických podvodníčků. Samotné natáčení závěrečných scén filmu se pořádně zkomplikovalo, neboť Lukáše pokousal v obličeji vlastní pes, sedmiletý dobrman jménem Bublina. Ve speciální střižně se musel Lukášův nos elektronicky upravovat. Na některé záběry se musel dokonce narychlo shánět i dvojník. Náklady tak vzrostly o tisíce.

Momentálně natačí volné pokračování filmu Bobule, který nese název 2BOBULE. O tom, jestli se Lukáš stane stejně úspěšným a populárním jako jeho starší bratr, ukáže až čas. Všechny předpoklady pro to ovšem má.


25.8.1980
Plzeň, Československo
Lukáš Langmajer csfd

40 rolí3BobuleCasting na láskuŠpindlMusíme se sejítBabovřesky 3Babovřesky 2BabovřeskyOkresní přebor - Poslední zápas Pepika HnátkaMuži v nadějiRomán pro muže2BobuleBobuleDobré zprávySpolečně samiSlunečnáSpecialistéKameňákRodinné vztahyNa voděVinařiSanitka 2ZákladkaSetkání s hvězdou


Aktualizace osobnostního profilu Lukáš Langmajer: 31.10. 2023 16:56