Liv Lisa Fries 33 let


Liv Lisa Fries je německá televizní a filmová herečka. Narodila se ve znamení Štíra v německém hlavním městě Berlín. Dětství prožila v berlínské městské čtvrti Pankow, kde také navštěvovala místní základní školu. Ve čtrnácti letech se jí moc líbil herecký výkon Natalie Portman ve filmu Leon a od té doby se rozhodla, že bude herečkou.

V roce 2010 získala německý studijní titul Arbitur, což v Německu dostanete, když máte odstudováno alespoň dvanáct let. Chtěla dále studovat univerzitu se zaměřením na filozofii a literární vědy, ale práce u filmu byla tak časově náročná, že se studiem skončila a věnovala se jen herectví.

Poprvé se blýskla v roli mladé prostitutky Leny Krawe v německém kriminálním seriálu Schimanski v epizodě s názvem Smrt na sídlišti. V německém kriminálním seriálu Babylon Berlín si zahrála svou nevýznamnější roli a to postavu policejní stenografky Charlotty Ritter, která pomáhá řešit zločiny, které se odehrávají v historické době Výmarské republiky v hlavním městě Berlíně a jeho okolí. Po této roli se stala mezinárodně uznávanou televizní herečkou, jelikož se tento seriál vysílal po celém světě.

I když má své účty na Instagramu a Facebooku, tak se snaží své soukromí co nejvíce chránit. Její výška je 159 centimetrů. Své bydliště si našla v malé nejmenované vesničce kdesi v Braniborsku, kde provozuje svou oblíbenou činnost, jízdu na koních.


31.10.1990
Pankow, Berlin, Německo
Liv Lisa Fries csfd

In Liebe, Eure HildeFreud's Last SessionZwischen unsHinterlandMnichov: Na prahu válkyZpověď hochštaplera Felixe KrullaPréludeRakete PerelmanTeroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použitíBoy 7HeilDie PräsenzStaudammUnd morgen mittag bin ich totSněženka a RůženkaRomeo a RomeoVater Mutter MörderBis aufs Blut - Brüder auf BewährungSie hat es verdientLiebling, weck die Hühner aufGuter JungeNáš vůdceČtyři do páruŠifra Karla VelikéhoKafkaBabylon BerlínDva světyMísto činuAdd a FriendBella BlockVolejte policii 110Speciální tým KolínStolbergSchimanskiAhoj, Robbie!


Aktualizace osobnostního profilu Liv Lisa Fries: 13.4. 2024 04:47