Nick Swardson 47 let


Narodil se 9. října v roce 1976 v  Minneapolis, Minnesota USA, Pamele a Rogeru Ericovi Swardsonovi. Je nejmladší ze tří sourozenců- má sestru Rachel a bratra Johna.

Začal hrát stand-up ve věku 18 let. Navštěvoval Open Mic večery v Minneapolis klubu Acme Comedy Co. Poté co na sebe upozornil díky stand-up vystupování, byl pozván se svýmo stand-up vystoupením na festival komedií USA Arts Festival a to ve věku 20 let. Swardson nakonec opustil Minneapolis a odjel do New Yorku, aby se zviditelnil. Pak cestoval do Los Angeles, kde byl hlavní hvězdou v mnoha nočních klubech. Swardson začal dostávat práci v reklamách a v malých rolích např. v sitcomu  LATELINE v roce 1999. V roce 2000 si zahrál ve filmu ALMOST FAMOUS šíleného Davida Bowieho. Poté se objevil na různých věhlasných stand-up festivalech.

V roce 2003 napsal scénář k filmu NEJHLEDANĚJŠÍ V MALIBU společně s Jamie Kennedym. Ve stejném roce dostal roli v seriálu RENO 911. V témže roce se skamarádil s Adamem Sandlerem a vytvořili scénář k filmu GRANDMA´S BOY,  který měl premiéru v roce 2006. Dále vytvářel různé projekty, za zmínku stojí z roku 2004 GAY ROBOT.  Dále produkuje a hraje převážně v komediích. Nick Swardson alias "Swardy,  nám jistě předvede ještě další "ulítlý" role.


7.10.1976
Minneapolis, Minnesota, USA
Nick Swardson csfd

Buddy Games: Spring AwakeningLeoReno 911!: It's a Wonderful HeistThe Binge 2: It's A Wonderful BingeDeportedTa druháChlapi soběAirplane ModeAfter School SpecialSandy WexlerReparátBody HighHell & BackHotel Transylvánie 2Šest směšnýchBack in the DayJason Nash Is MarriedMachři 2Pár nenormálních aktivitMůj otec je šílenec30 minut nebo méněBucky Larson: Zrozen být hvězdouJack a JillZkus mě rozesmátBolt - pes pro každý případDomácí mazlíčekPohádky na dobrou nocZohan: Krycí jméno KadeřníkKdyž si Chuck bral LarryhoLedově ostříPolicajti z Rena(J)elita ze střídačkyKlik - život na dálkové ovládáníKrál videoherUmění musí boletNejhledanější v MalibuPretty When You CrySkoč na to!Na pokraji slávyImmoral CompassBasketTypical RickStar proti silám zlaChozenPortlandiaTripTankSheckler SessionsThe High Fructose Adventures of Annoying OrangeAim HighPretend TimeReno 911!


Aktualizace osobnostního profilu Nick Swardson: 31.10. 2023 17:30