Kim Bodnia 59 let


Tento filmový a divadelní herec se narodil v Kodani, hlavním městě Dánska 12. dubna 1965. Byl ženatý s herečkou Lotte Merete Andersenovou se kterou má syna, nyní je ženatý s Rikke Louise Anderssonovou se kterou má tři děti. Vystudoval Národní divadelní školu v Kodani. Jako mladý hodně sportoval, věnoval se běhu a skokům do dálky v čemž vynikal.

V divadle hrál v hrách: Elektronické komedie (1993), Otevřené ruce (1993), Americké PsychoStats (1994), Máslo, šéf, nůž (1996), Becket (2002), Cruise (2008).

Kim se také věnuje umění a je židovského vyznání.


12.4.1965
København, København By, Dánsko
Kim Bodnia csfd

Nattevagten - Dæmoner går i arvNefariousOne Day in the Life of Noah PiugattukViulistiZa světlemKrigarnas öRosewaterSkumringslandetTouha po mociAlle for toCizinec v násStřelecVelmi neklidné létoRendez-vous à KirunaSvatba mezi citrónyDelhi BellyTomme tønner 2 - Det brune gulletLepší světMůj nejlepší nepřítelPravda o mužíchSebastians VerdenTomme tønnerJulefrokostenKletba vikingské čarodějkyUchazečUkrutně šťastniEkkoDeníky Knuda RasmussenaNávratDen gode strømerDivoké vlnyVymahačiKiller QueenPád nebesV Číně jedí psy 2Jolly RogerØyenstikkerBleederV Číně jedí psyPoslední vikingDealerEvaNattevagtenBulldozerEn afgrund af frihedNa mušceZaklínačDopis pro krále


Aktualizace osobnostního profilu Kim Bodnia: 17.11. 2023 12:46