Aleš Zbořil 55 let


Aleš Zbořil je český moderátor, herec a dabér, který vystudoval obor herectví na JAMU v Brně, kde také i absolvoval v roce 1991. Poté odešel na půlroční stáž do Paříže.

Zahrál si epizodní roli v seriálu Detektiv Martin Tomsa, kde ztvárnil sám sebe, a zahrál si také roli vesničana v Četnických humoreskách. Za svůj život namluvil již desítky postav z různých filmů a seriálů. Z filmů můžeme zmínit: Dámský klub, To nejsi Ty, Cesta kolem světa za 80 dní, Táta na plný úvazek nebo Scary Movie 3 a ze seriálů: Policie Hamburk, Buffy – přemožitelka upírů, Pobřežní hlídka, Kung Fu: Legenda pokračuje nebo Dallas. Jeho seznam je však mnohem delší.

Je ženatý s Romanou Zbořilovou, se kterou má dvě děti – dceru Karolínu a syna Dana. V anketě TýTý byl nominovaný jako moderátor zábavných pořadů.


1.7.1968
Brno, Československo
Aleš Zbořil csfd

AZ-kvíz tentokrát s FortunouAZ-kvíz speciál TSB60Na lovuFace to FaceŽivot na třetíCeny Františka Filipovského 2019ROZHOVORistaUdílení cen Františka Filipovského 2017Máme rádi ČeskoAZ-kvíz speciálŽivě na jedničceDo roka a do dnaZázraky přírodyAZ-kvíz pro KuřeAZ-kvíz JuniorDobré ránoREXESOSama domaTo je fórAZ-kvízYpsilonSprávnej dresV meste plnom dáždnikovZtráta pamětiOkno do hřbitovaČetnické humoreskyDetektiv Martin TomsaMorava, krásná zem IIIMorava, krásná zem II: Zrození fašismu z ducha fašaňkuŽenusNekonečná osmičkaBakaláři


Aktualizace osobnostního profilu Aleš Zbořil: 24.11. 2023 11:57