Grant Heslov 60 let


Grant Heslov (narozený 15. května, 1963) je americký herec, filmový producent, scenárista a režisér. Jeho herecké výkony jsme mohli shlédnout ve filmech jako jsou PRAVDIVÉ LŽI (1994), NEPŘÍTEL STÁTU (1998), KRÁL ŠKORPION (2002), DOBROU NOC A HODNĚ ŠTĚSTÍ (2005) a další. Jeho začátky se však datují o mnoho dříve v seriálových rolích. Mohli jsme ho také spatřit například v seriálech RODINNÁ POUTA (1982), CHYŤ SI MĚ! z roku 1989, kde zaznamenal režijní debut Stephen Sommers. Ve filmu KONGO (1995) si zahrál nešťastného asistenta Richarda a v ČERNÝCH OVCÍCH policajta, který je přítelem Mike Donnelly (Chris Farley).

Heslov v současné době píše scénáře se svým obchodním partnerem a kamarádem Georgem Clooneym. Nedávno se v kinech objevil Heslovův nejnovější kousek MUŽI, KTEŘÍ ZÍRAJÍ NA KOZY, ve kterém si zahrála esa jako jsou Clooney, Ewan McGregor a Kevin Spacey.


15.5.1963
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Grant Heslov csfd

WolvesThe Boys in the BoatNěžný barPůlnoční nebeSuburbicon: Temné předměstíHra penězVítězství je našePamátkářiArgoDen zradyLost AngelesTvrdé paliceChacun son cinémaDobrou noc a hodně štěstíBroukKrál ŠkorpiónNeodvolatelná miseClublandNepřítel státuNačasovaná smrtRozpoutané pekloPtačí klecČerná ovceKongoM.A.N.T.I.S.Pravdivé lžiPomsta šprtů 3: Nová generaceVital SignsChyť si mě!Prázdniny v San DieguZápad slunceŘidičákOrlové právaCesta Natty GannovéSlepá zuřivostHlava 22Americký tátaV utajeníLife with BonnieLiga spravedlivýchAno, drahouškuAkta XKriminálka Las VegasLovkyněBůžek láskyVšak ty víšDetektiv Buddy FaroKrajní meze


Aktualizace osobnostního profilu Grant Heslov: 1.11. 2023 12:18