Heather Doerksen 44 let


Kanadská herečka Heather Doerksen se narodila 12. února 1980 ve Winnipegu, provincii Manitoba. Původně studovala biologické vědy, které považovala za spolehlivou a praktickou volbu budoucího povolání. Stačila jediná herecká zkušenost, aby změnila názor i profesi. Absolvovala na Simon Fraser University in British Columbia obor divadlo a získala bakalářský titul. Po dokončení studií se stala spoluzakladatelkou a členkou divadelního souboru Genus Theatre, kde hrála a aktivně se podílela na managementu.

Téměř 1.77 m vysokou krásku s pronikavýma očima nelze snadno přehlédnout. Navíc je obdařená talentem, který jí zaručuje zářnou budoucnost ve světě pohyblivých obrázků. Pro hloubku a rozsah herectví je Heather metaforicky srovnávána s chameleonem.


12.2.1980
Winnipeg, Manitoba, Kanada
Heather Doerksen csfd

Fourth Down and LoveWelcome to the CircleLove You To DeathAll of My Heart: The WeddingAll of My Heart: Inn LoveZa všechno může ValentýnAll of my HeartHiddenPacific Rim - Útok na ZemiAbducted: The Carlina White StoryAmbrosiaCokoliv, jen ne VánoceIndie Jonesing17th PrecinctVe jménu krále 2Laskavý dotekHolly Hobbie and Friends: Marvelous MakeoverRytíři krvavé oceliBarbie a Diamantový zámekDen, kdy se zastavila ZeměHolly Hobbieová a přátelé: Skvělá módní přehlídkaOkoZtracený poklad AztékůKlikař CharlieBarbie - DeníčekCharmedVan HelsingProjekt Modrá knihaUnspeakableNinjagoOkupovaná kolonieSabrinina děsivá dobrodružstvíTake TwoDynotrax TurboKnězem na útěkuStar Wars: Příběhy Droidů


Aktualizace osobnostního profilu Heather Doerksen: 5.11. 2023 10:50