Michael Michele 57 let


Michael Michele Williams se narodila 30.srpna 1966 v Evansville v Indianě. Její otec je podnikatel a matka korporační manažerka. Navštěvovala Howard Roosa Elementary School v Evansville a během studií se věnovala voleyballu, basketballu a běhání. Po studiích se přestěhovala do New Yorku.

Následovala role v komedii SPRÁVNÁ TREFA, kde hrála po boku Marlona Wayanse. Po dokončení filmu se objevila v jedné epizodě seriálu PLAYERS, následně pracovala na televizních snímcích NETVOR a NÁHRADNÍK 2: SMRT VE ŠKOLE. Poté hrála v celkem 22 epizodách vynikajícího kriminálního seriálu ZLOČIN V ULICÍCH a také se objevila ve stejnojmenném televizním filmu z roku 2000.

V roce 1999 ale získala jednu z hlavních rolí ve slavném a mnoha cenami ověnčeném, úspěšném lékařském seriálu POHOTOVOST, který pojednává o každodenních problémech, životech a práci chicagských doktorů a sester. Michael v něm ztvárnila doktorku Cleo Finch. Role jí přinesla asi doposud největší slávu. Michael v seriálu účinkovala celou šestou a sedmou sérii, ale během osmé série ze seriálu odešla. Během prací na seriálu natočila životopisný snímek režiséra Michaela Manna ALI, který mapuje život a sporotovní kariéru boxerské legendy Muhammada Aliho. Hlavní role se zde zhostil Will Smith. Čas si udělala i na účinkování v thrilleru TEMNÝ STÍN NAD L.A. s Kurtem Russellem.

Poté co skončila v seriálu, natočila komedii JAK ZTRATIT KLUKA V 10 DNECH s Kate Hudson a Matthewem McConaugheym. Další výraznější role se dočkala v dramatickém seriálu KEVIN HILL, tento projekt se bohužel dočkal pouze jedné natočené série. Michael si také zahostovala ve známých seriálech PRÁVO A POŘÁDEK, ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI nebo DR.HOUSE. V poslední době se věnuje především natáčení televizních snímků jako například COMPANY TOWN a JUDY´S GOT A GUN. Jejím zatím posledním snímkem je drama RELATIVE STRANGER, kde se setkala se svým hereckým kolegou z POHOTOVOSTI, Eriqem La Sallem.


30.8.1966
Evansville, Indiana, USA
Michael Michele csfd

Drunk, Driving, and 17Under His InfluenceDeliriumHotel EdenRelative StrangerJudy's Got a GunCompany TownHon na vrahaJak ztratit kluka v 10 dnechTemný stín nad L.A.AliHomicide: The MovieNetvorNáhradník 2: Smrt ve školeSprávná trefaŘíše drogOhlušen vzrušenímDynastieQueen SugarMacGyverStarSpravedlnost v krviStoupenci zlaSuper drbna


Aktualizace osobnostního profilu Michael Michele: 17.11. 2023 12:58