Michael Vartan 55 let


Michael Vartan se narodil 27. listopadu 1968 ve Francii. Jeho matka pochází z Polska, otec z Bulharska (je však napůl Arménec a napůl Maďar). Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo pět let, a tak dětství strávil cestováním mezi Francií a Amerikou. V šestnácti opustil školu a chtěl se stát umělcem.

Debutoval ve francouzském filmu UN HOMME ET DEUX FEMMES. Poté si zahrál ještě v několika francouzských i amerických filmech, byly to však spíše role menší a nenápadné. Mezi nimi byla i jeho kreace v seriálu PADLÍ ANDĚLÉ. Následovalo několik dalších rolí v amerických filmečcích. Do povědomí diváků vstoupil až rolí šarmantního učitele, který se zamiluje do své studentky (Drew Barrymore) v romantické komedii NEPOLÍBENÁ. Získat další role pak už nebylo těžké. Zahrál si v romantických komediích PŘÍŠTÍ SPRÁVNÁ VĚC a OSUD TOMU CHTĚL. Legendárního rytíře Lancelota ztvárnil v televizních MLHÁCH Z AVALONU. Jeho další serálovou rolí je Michael Vaughn v úspěšném ALIAS, akčním seriálu ze světa špionů. Nepřestal se objevovat ani ve filmech (EXPRES FOTO, PŘÍŠERNÁ TCHÝNĚ).

Má tetování - iniciály SG - podle své přítelkyně Shannon Gleason. Na natáčení seriálu ALIAS se zamiloval do Jennifer Garner. Jeho koníčkem je sport, především lední hokej. Také hraje na kytaru a maluje. Miluje STAR WARS. Mluví plynule anglicky i francouzsky.


27.11.1968
Boulogne-Billancourt, Paříž, Île de France, Francie
Michael Vartan csfd

Small Town CrimeV doměOhnivý armagedonColombianaDemotedHigh SchoolJoleneKrokodýl: Návrat do krvavé lagunyPříšerná tchyněExpres fotoMlhy AvalonuOsud tomu chtělPříští správná věcSandNepolíbenáSebevraziOtisky prstůTouch MeSmuteční hostTři muži v negližéFlorénPromenades d'étéUn homme et deux femmesBlack Leather JacketGod Friended MeThe ArrangementRectifyBatesův motelSatisfactionGo OnSestra HawthornováBig Shots


Aktualizace osobnostního profilu Michael Vartan: 19.11. 2023 10:50