Keith Cooke 64 let


Keith Hirabayashi Cooke také známý jako Keith H.Cooke, nebo někdy jako Keith Cooke Hirabayashi, je americký mistr bojových umění, herec a příležitostný kaskadér. Matka je japonská Američanka a již zesnulý otec skotský Američan.

V roce 1985 byl prohlášen časopisem Black Belt za bojovníka roku a je držitelem pěti titulů šampióna turnajů U.S. World a U.S. Open Karate. V roce 1987 se stává držitelem titulu šampiona WAKO ve zbrani a boji. Divákům je snad nejvíce znám z akčního filmu na motivy stejnojmenné videohry MORTAL KOMBAT /1995/ jako Reptile. Původně se hlásil do konkurzu na postavu Liu Kanga ale nakonec dostal roli Reptilea. Jako Sub-Zero se objevil v následném pokračování MORTAL KOMBAT: ANNIHILATION /1997/. V akční komedii s Martinem Lawrencem NATIONAL SECURITY /2003/ ztvárnil vedlejší postavu Anga a jeho nejnovějším snímkem je rodinná fantasy komedie CHAMPIONS OF THE DEEP /2012/, kde hrál roli Mistra bojového umění Dojo.

Se Cynthií Rothrock a Richardem Nortonem účinkoval v bojovém filmu CHINA O'BRIEN /1990/ a ve sci-fi thrilleru HEATSEEKER /1995/ už hrál jednu z hlavních rolí. V roce 1997 hrál v akční komedii BEVERLY HILLS NINJA spolu s Chrisem Farleyem a s kolegou z filmu Mortal Kombat Robinem Shouem.

Při veřejných ukázkách bojového umění si často pouští jako hudební podkres píseň od Phila Collinse, „I Don't Care Anymore".


17.9.1959
Seattle, Washington, USA
Keith Cooke csfd

Champions of the DeepPolicajti na baterkyMortal Kombat 2: VyhlazeníTlouštík z Beverly HillsHeatseekerMortal Kombat - Boj na život a na smrtZrozen k jízděKarate tiger 4: Král kickboxerůChina O'Brien 2China O'BrienPicasso TriggerTo nejlepší z bojových uměníLost Time: The Movie


Aktualizace osobnostního profilu Keith Cooke: 17.11. 2023 13:02