Nicholas Lea 61 let


Nicholas se narodil 22. června 1962 jako Nicholas Christopher Schroeder. Snad každému se zaryl do paměti jako agent Alex Krycek z kultovního seriálu X-FILES kde si během let 1994-1996 zahrál v 11 epizodách. Jeho role měla být původně malá, ale díky perfektnímu hereckému výkonu mu byl dán mnohem větší prostor.

V roce 2006 si Nicholas vyzkoušel "roli" vedoucího výroby seriálu WHISTLER kde si ovšem také zahrál. V témže roce si zahrál v ze začátku velmi ůspěšném seriálu KYLE XY kde hrál jednu z hlavních rolí Toma Fosse. Seriál postupně klesal ve sledovanosti a ve třetí sérii byl předčasně ukončen.

Nicholas dále hostoval seriálech CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION a MEN IN TREES nebo ve filmu CHAOS s Jasonem Stathamem. V současně době je členem výboru Lyric School of Acting ve Vancouveru.


22.6.1962
New Westminster, British Columbia, Kanada
Nicholas Lea csfd

Status UpdateThe LieTemný výzkumUnveiledCrimes of Mike RecketExperiment PhiladelphiaPosedlostSupermafián QuidoDancing TreesExcitedCrimeMothers&DaughtersZlostAmerican VenusKlub vyděračůBlízké nebezpečíChaosStupeň 7: Konec světaBod zvratuMoving MalcolmZbytečné zločinyA Shot in the FaceEarth AngelsLunch with CharlesNeuvěřitelný slonStart v ohroženíSbohem, zítřkuVertical LimitTheir Second ChanceAgenti z podsvětíLhářiBáječná loterieXtro II: Druhé setkáníAmerican BoyfriendsPád domu UsherůThe StandThe InBetweenThe Twilight ZoneReboot: Kód strážcůTake TwoVražedné šifry: San FranciscoNámořní vyšetřovací služba: New OrleansArrow


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Lea: 19.11. 2023 14:42