Kristen Hager 40 let


Kristen Hager se narodila v malém kanadském městečku Red Lake, které se proslavilo těžbou zlata a které leží v kanadské provincii Ontario. Většinu svého dětství strávila s jejími rodiči a se svým mladším bratrem právě v tomto malebném městečku, ale občas kvůli práci jejího otce se na čas vždy přestěhovali do několika okolních měst.

Po promoci začala obíhat různé konkurzy na různé role ve filmu a televizi a už v témže roce debutovala v televizní minisérii Beach Girls, kde si zahrála postavu Sky. V roce 2007 také debutovala na stříbrném plátně v životopisném snímku Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007), kde si zahrála po boku takových hvězd jako jsou Richard Gere, Christian Bale a Cate Blanchett. Dále se blýskla v menších rolích akčních filmů Wanted (2008) a Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) a zejména titulní rolí Leslie v černé komedii o sériovém vrahovi Charlesu Mansonovi ve snímku Leslie, My Name Is Evil (2009).

Je známá tím, že si chrání své soukromí a když chce něco odtajnit, tak to dá na svůj Twitter či Instagram, kde má své účty. Kristen se narodila ve znamení Kozoroha a v čínském horoskopu je ve znamení Krysy. Je ve vztahu s americkým hercem Mattem Jonesem. Je vysoká 168 centimetrů a kvůli svému hereckému zaměstnání pendluje mezi americkým Los Angeles a svou rodnou Kanadou.

Říká o sobě, že je tzv. Country Girl a že dává přednost radši chatě u jezera než pětihvězdičkovému rezortu někde v Karibiku. V jednom rozhovoru přiznala, že za nejlepší prostředek na posílení své imunity považuje ovoce a zeleninu, a to zejména pomeranče, citrony, mrkev a zázvor.


2.1.1984
Red Lake, Ontario, Kanada
Kristen Hager csfd

Blood and MoneyThe Turkey BowlClaraV zárodkuLifeThe AdversariesSmrtelné proroctvíDokonalá nedokonalostTak trochu zombieServitudeTextualityPouta, která svazujíDívčí válkyLeslie, My Name Is EvilYou Might as Well LiveDoživotní trestWantedBeze mě: Šest tváří Boba DylanaVetřelci vs. Predátor 2Gurmánská láskaNemocnice Chicago MedKondorCO / KDYBYNámořní vyšetřovací služba: New OrleansKennedyové po CamelotuMěstečko Schitt's CreekVýkupnéZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiCode BlackGothamExpanze


Aktualizace osobnostního profilu Kristen Hager: 1.11. 2023 16:46