Ivo Jahelka 69 let


"Zpívající právník". Tímto titulem bývá folkový zpěvák a advokát Ivo Jahelka označován i mimo svého titulu JUDr., který získal na právnické fakultě UK v Praze. Věnuje se zhudebňování různých případů ze soudních síní. V současnosti žije v Jindřichově Hradci, kde provozuje advokátní kancelář.

Na televizních obrazovkách se objevuje v pořadu NEZNALOST NEOMLOUVÁ, kde divákům České televize snadnou a zábavnou formou vysvětluje různé právní problémy (např. insolvenční řízení, či téma ochrany osobních údajů). Vše doplňuje také svými písněmi a různými zajímavými zápisy ze soudních spisů či policejních protokolů.

Řídí se heslem "Život je nepřetržitá řada průserů nepravidelně po sobě jdoucích", které u soudu pronesl jeden recidivista.


18.7.1954
Dačice, Československo
Ivo Jahelka csfd

Talkshow Vítka MartinceBlízká setkáníHost Lucie VýbornéPoslední zhasneVtip za stovku!Barrandovský videostopHobby naší dobyFakta Barbory TachecíZázraky přírodyŘidiči profesionálovéMr. GSO češtiněŠárka!Znáte se?Neznalost neomlouváBanánové rybičkySkopičinyZlatá mřížČtveráciNikdo není dokonalýZlatíčkaBolkovinyNa státní hraniciTak neváhej a toč – speciál!Byl pozdní večer aneb VideoautomatSilvestr, který se nevysílalJedeme dálSlovo dalo slovoTřikrát s WildouHudební arénaMožná přijde i kouzelníkStudio BBastardi 2Obnovené pátrání1. MISEBastardiNejlepší trapasyTrapasyRecitál Ivo Jahelky


Aktualizace osobnostního profilu Ivo Jahelka: 3.11. 2023 21:26