Manuela Vellés 37 let


Manuela Vellés Casariego se narodila 16. ledna 1987 v Madridu a dálkově studuje filosofii na španělské univerzitě UNED. Oba její rodiče pracují jako architekti a její 3 strýcové Martín, Nicolás a Antón Casariego jsou spisovatelé a scénáristi. Její velkou vášní je tanec flamenco a zpěv. Jak také mohla předvést ve filmu CAMINO, ve kterém její postava v jisté scéně musela zpívat. Jejím snem je vystupovat v muzikálu v Londýně a odcestovat do indie, aby se zdokonalila v józe.

Další filmová role, ve které se Manuela objevila, byla postava Nurie, sestra hlavní postavy Camino, ve stejnojmenném filmu CAMINO. Tento film získal 6 španělských prestižních filmových cen Goya.

V roce 2009 se také objevila v jedné z dvou hlavních rolí v krátkém filmu LO SIENTO, TE QUIERO (Lituji, miluji tě). Mimo filmovou tvorbu se Manuela objevila i v seriálech FLORES PARA BELLE (Květiny pro Belle, 2008), LA SEÑORA (Paní, 2009), LA CHICA DE AYER (Včerejší dívka, 2009).


16.1.1987
Madrid, Madrid, Španělsko
Manuela Vellés csfd

CulpaPod vlivemAlegría, tristezaLas siete muertesMusaLobos suciosNevěstaAl final todos muerenSomos gente honradaBuscando a EimishPlavba smrtiRetornosUneseniCaminoChaotická AnaMemento MoriHistorias para no dormirMinisterstvo časuŠiré mořeVelvetHispania, la leyendaChica de ayer, LaAmar en tiempos revueltosIpdenticalSmlouva1:58Inertial LoveAmor sacroEl orden de las cosasLo siento, te quieroVersión españolaCine de barrioCinema 3


Aktualizace osobnostního profilu Manuela Vellés: 17.11. 2023 13:19