Ken Duken 45 let


Ken Duken je třetí dítě filmové a divadelní herečky Christiny Loeb a německého lékaře. Narodil se v Heidelbergu v Německu.

Kena není vidět jen před kamerou, ale zkouší své štěstí i jako režisér. V roce 2003 natočil krátkometrážní film FROM ANOTHER POINT OF VIEW a na kontě má i pár hudebních videoklipů a reklam.

V roce 2000 se oženil s herečkou Marisou Leonie Bach, která je přímý potomek skladatele Johanna Sebastiana Bacha. V říjnu 2009 se jim narodil syn Viggo a všichni společně žijí v Berlíně. Kenovou vášní je vaření a fotbal.


17.4.1979
Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo
Ken Duken csfd

Unesená princeznaA Rose in WinterDie Informantin - Der Fall LissabonKaleb: Pes hrdinaTovárna na snyConni a její kamarádi - Tyranosaurovo tajemstvíAdidas versus PumaBerlin FallingConni a její kamarádiDie InformantinLví ženaArletty, une passion coupableFrau Müller muss wegMax e HélèneTreppe AufwärtsBojovníci severu: Sága VikingůComing InDr. Gressmann zeigt GefühleRomeo and JulietBankladyFreiZahltag - Nicht mit uns!Únos Air Force OneDie Männer der EmdenDva životyOn the InsideCarl a BerthaDas Wunder von KärntenHolka s prknemLisas FluchNaposledy bez tebeOne Last GameSchief gewickeltKajínekSotto il cielo di RomaZkáza lodi LaconiaExplozeFlug in die Nacht - Das Unglück von ÜberlingenHanebný panchartiKuře s ušimaZ odstupuJeden a půl rytířeKomisař De Luca: Nepovolené vyšetřováníKrál Drozdí bradaMax ManusRezoluce 819Willkommen zuhauseAli Baba a čtyřicet loupežníkůKráska a pirátDruhá ligaKarolKonkurs se smrtíKrásná nevěsta v černémNachtangstUkrývané dětiAugustus, první císař římskýNitschewoŠifraKiss and RunKomisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti


Aktualizace osobnostního profilu Ken Duken: 3.11. 2023 22:09