Michaela Tomešová 32 let


Michaela Doubravová se narodila 17.5.1991. Od čtyř let chodila do "Baby studia Dády Patrasové", kde měla první příležitost se objevit před kamerou v pořadech Baby studio a Kuřátka. Během dětství navštěvovala dramatický kroužek, hodiny baletu, zpěvu, latinsko-amerických tanců, jógy a mnoho dalších aktivit, které pomohly rozvinout její talent.

Hereckou kariéru nastartoval projekt Bakaláři v České televizi, kde hrála hlavní roli ve dvou povídkách. Ve filmu se objevila až v roce 1999 v pohádce JENÍČEK A MAŘENKA. Příležitost zahrát si dostala i v německém seriálu NATALIE V. Diváci si však asi nejvíce pamatují ze seriálu TV Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, kde nyní (2009) hraje Kateřinu Slavíkovou.

Jejím životním snem je studovat muzikálové herectví v Anglii. Vzor žádný nemá neboť chce být sama sebou a jejím mottem je: „když něco chceš dokázat, tak to dokážeš pouze, když věříš v sama sebe, ostatní ti můžou pouze poradit, ale rozhodnout se musíš ty“.


17.5.1991
Praha, Československo
Michaela Tomešová csfd

Princ MamánekJak se moří revizořiRivalové navždy - bitva o teniskyMaturitaAplausSvědomí Denisy KlánovéŠejdremNatalie - Babystrich OstblockDen dobrých skutkůDeník šílené manželkyMach, Šebestová a kouzelné sluchátkoJabloňová pannaJeníček a MařenkaZooSestřičky Modrý kódLabyrintStopy životaTrapasyO mé rodině a jiných mrtvoláchTerapie3 plus 1 s Miroslavem DonutilemKriminálka AndělOrdinace v růžové zahraděPřešlapyTo nevymyslíš!


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Tomešová: 9.11. 2023 10:47