Todd Sheets


"Když jsem byl malý, bylo mi jedno, jestli byl u filmu nulový rozpočet, hlavně když jsem se bavil."

Todd se stal nezávislým filmařem, hudebníkem a fanouškem heavy-metalu. Uvádí, že miluje horory pro jejich tajemný a strašidelný styl, hlavně když je do toho zapojena i magie a vzrušení. Jeho hlavní motto pro natáčení filmů je bavit diváky a dobrý pocit z toho, kolik natočil filmů všeho druhu.

Todd byl pro práci hlavně inspirován horory z 80. let a to především klasickým TEXASKÝM MASAKREM MOTOROVOU PILOU. Jeho reálné idoly jsou hororový režiséři Sam Raimi, Lucio Fulci a Dario Argento a miluje italské horory. Jak sám uvádí, snaží se s hororovým žánrem vrátit do 20. století, protože se k moderním výtvorům vyjádřit do slova takto: "Nemají žádnou atmosféru, jsou zkrátka na hovno."

Toddovy nejoblíbenější filmy jsou EVIL DEAD, THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE, HALLOWEEN nebo RE-ANIMATOR. Z vlastních výtvorů má nejradši VIOLENT NEW BREED a THE SHIVERS.

Todd Sheets csfd

Hi-FearKlaunádoHi-DeathTrashsploitationBonehill RoadDreaming Purple NeonGrindsploitationSpiritsHi-8 (Horror Independent 8)House of Forbidden SecretsCatacombsZombie Bloodbath 3: Zombie ArmageddonBiker Babes from Beyond the GraveShivers, TheWhispers in the GloomViolent New BreedZombie Bloodbath 2MoonchildBimbos in TimeBloodthirsty Cannibal DemonsGoblinInvasion of the Intergalactic GranniesZombie BloodbathChainsaw TalesDominionNightmare AsylumZombie Rampage 213 FloorsMadhousePrehistoric Bimbos in Armageddon CitySorority Babes in the Dance-A-Thon of DeathBimbos B.C.Zombie RampageBrothers from HellSanguinary DesiresLand of ShadowsMisty DarknessShadowsTNT JacksonBattle of Mashed Potato MountainPunisherBlood of the Undead: The Final SplatterBlood of the Undead: The UnwantedDead ThingsKansas City Blender MassacreBlood of the UndeadBlood of the Undead 2


Aktualizace osobnostního profilu Todd Sheets: 20.10. 2023 13:29