Martina Vrbová 52 let


Martina Vrbová se narodila 23. listopadu 1971 v Praha. Diváci České televize ji znají a pamatují si jí jako jednu z posledních televizních uvaděček. Televizním programem nás provázela až do Silvestra 2005, kdy Česká televize pozice hlasatelů zrušila.

V České televizi začínala jako programová hlasatelka, dále zde působila jako moderátorka a scenáristka řady pořadů: Country Express Praha–Nashville s Jiřím Brabcem, Obrazovka ČT, Volejte učiteli s Alešem Cibulkou, Sama doma ve dvojici s Ester Janečkovou, RETRO (2008–), 13. komnata (např. díly 13. komnata Anny Šiškové, 13. komnata Alexandra Hemaly, 13. komnata Tomio Okamury) a další. Kromě moderování v televizi moderuje i rozhlasové pořady: Noční linka (živý pořad v ČRo), Sedmý světadíl (pořad o cestování v ČRo Leonardo), Hudební návraty, Kukátko, Toulavý mikrofon a další.

Jako mediální patronka Dětského krizového centra uvádí Martina Vrbová každoroční květnovou akci Darujte sebe v Praze na Letné.

V březnu 2006 se v Austrálii vdala za známého investigativního novináře a  reportéra České televize Jiřího Hynka. Martina Vrbová roky nemohla otěhotnět, podstoupila opakované pokusy o umělé oplodnění. S manželem se nakonec rozhodli pro adopci. Půl roku poté, co získali vytouženou holčičku, se Martině podařilo otěhotnět. Martina má dvě dcery.


23.11.1971
Praha, Československo
Martina Vrbová csfd

Já si tátu přivezuK poctě zbraň!13. komnataSmetanova Litomyšl 2019RetroSatelityPeče celá země pomáhá dětemFace to FaceAdventní koncerty České televize 2019Zahrada pod lupouDevatero řemeselJeden společný světSama domaCountry Express Praha - Nashville


Aktualizace osobnostního profilu Martina Vrbová: 4.4. 2024 14:03