Justin Chon 42 let


Celým jménem Justin Jitae Chon se narodil v Kalifornii (USA) 29.5.1981 ve znamení Blížence. Jeho otec byl herec v Jižní Koreii, proto umí Justin plynule korejsky.

Jeho zatím asi největší průlom mu zajistila postava Erika Yorkieho, ve filmu STMÍVÁNÍ a také v některých jeho pokračováních, kde hraje spolužáka hlavní hrdinky Belly (Kristen Stewart). Své herecké umění předvedl také ve filmech, jako je např. ZOOM!, nebo CROSSING OVER (role Yonga Kima). Zahrál si i malou roli v seriálu O.C. V současnosti je mu 28 let a podle neurčitých zvěstí zkouší prorazit i jako model.


29.5.1981
Irvine, California, USA
Justin Chon csfd

Blue BayouComing Home AgainHigh ResolutionDead TriggerGookHeartbeatsLike LambsSatanicMan UpSeoul seochingPomsta zelených drakůInnocent BloodNašrotZ ulice na greenDetention of the DeadHang LooseRock JocksTwilight sága: Rozbřesk - 1. částTwilight sága: ZatměníBalls Out: Garyho výzvaImigrantiTwilight sága: Nový měsícStmíváníOstrov smrtiFleetwoodPokouřeníčkoWendy Wu: Bojovnice proti zluMistr iluzeDeuramawoldeuSin City SaintsNová holkaDr. HouseJust JordanO.C.Jack & BobbyYou're StoopidTurboTaki & LuciJamojayaMs. PurplePačinko


Aktualizace osobnostního profilu Justin Chon: 6.11. 2023 21:53