Tommy Savas 39 let


Thomas A. Savas se narodil 20. prosince 1984 v západním Harlemu ve státě New York. Byl vychován v blízkosti severního New Jersey jako nejmladší ze čtyř dětí, a už jako dítě vykazoval velký zájem o herectví a divadlo. Díky tomu se objevil v několika televizních reklamách.

Jeho velký moment přišel ve věku 15 let, kdy byl vybrán z 15 tisíc herců pro roli Xaviera – kamaráda AJ Soprana ve slavném seriálu RODINA SOPRÁNŮ. Po této roli Tommy hostoval v několika dalších seriálech – ZÁKON A POŘÁDEK, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, BEZE STOPY a ŽRALOK. Zahrál si také ve filmu ROGER DODGER, který byl oceněn na filmovém festivalu v Tribece.

Kromě dalšího účinkování v reklamách může být českým divákům známý také pro účinkování v internetovém seriálu POŠAHANÁ PŘÍTELKYNĚ, který se u nás objevil na konci roku 2011, a dostalo se mu velké přízně.


20.12.1984
Harlem, New York City, New York, USA
Tommy Savas csfd

Falešný příběhBad RoomiesThe MomentThe Art of TravelRoger DodgerLovci pokladů: Na hraně historieCode BlackPoslední loďZáchranáři L. A.Špinavej JohnNámořní vyšetřovací službaVoltron: Legendární obránceStitchersVe službách CIACastle na zabitíHollywoodské snyDr. HousePrime SuspectKriminálka New YorkStrážce pořádkuOnline Gamer, ThePsycho GirlfriendŽralokNové trable staré ChristineOdložené případyArrested DevelopmentBeze stopyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Tommy Savas: 30.3. 2024 01:19