Kevin Grevioux 62 let


Americký herec ale také spisovatel komiksových příběhů, Kevin Grevioux se narodil v roce 1962 v Chicagu a pro určitou skupinu diváků je zcela známou tváří a sympatickou postavou. V mládí vystudoval obor mikrobiologie na Howardově Univerzitě ve Washingtonu.

Jeho největší úspěch ve filmu je ale bezesporu, i podle fanoušků, série Underworld, ve ktetré hraje vlkodlaka- lykana jménem Raze. Právě k úvodnímu filmu Underworld napsal společně s režisérem Lenem Wisemanem scénář, a byl to právě Kevin kdo přišel v upírské sérii s Lykantropií a virovou mutageností.

Kevin Grevioux , muž s velice silným a hlubokým hlasem který velice faní NFL týmu Minnesota Vikings, v současné době žije v Los Angeles a připravuje se na další filmy.


13.3.1962
Chicago, Illinois, USA
Kevin Grevioux csfd

Král zabijákůThe PreyKřupaví mazlíčciBe AfraidJá, FrankensteinUnderworld: Vzpoura LycanůZabijákŠpínaOd kolébky do hrobuUnderworldVelké dítě Dickie RobertsMuži v černém 2Planeta opicCharlieho andílciFlintstoneovi 2 - Viva Rock VegasDoorman, TheTrhák pana BowfingeraTrue FriendsDon King: Jenom v AmericeLebkouni: Dědictví UdaryQuicksilverova dálniceSupertajná zbraňBatman navždyKongoBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasLebkouni III: Temná budoucnostMaskaRedjack: The Animated ShortsCon ManHulk and the Agents of S.M.A.S.H.Young JusticeAvengers: Nejmocnější hrdinové světaShelf LifeFunny or Die uvádí...ČarodějkyFastlaneAngelDoktoři z L. A.Malibu, CAStar Trek: Hluboký vesmír devět


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Grevioux: 13.3. 2024 09:01