Martin Starr 41 let


Americký herec Martin Starr, rozený Martin James Pflieger Schienle se narodil 30.července 1982 v Kalifornii v USA. Jeho matka je herečka a otec pracuje jako instruktor v Pasco Hernando Community College.

Mezi známější kousky lze počítat film ZELENÁ JE TRÁVA s Willem Ferrellem, epizodní roli v seriálu HOW I MET YOUR MOTHER, kde šel na rande s Robin Scherbatskou, nebo komedii ZBOUCHNUTÁ, kde hraje jednoho z podivínů party Setha Rogena. Také měl štěk v podobě pravdomluvného číšníka ve filmu UMĚNÍ LHÁT.

Další příležitost si zahrát byla v podobě filmů SUPERBAD, NEUVĚŘITELNÝ HULK nebo vedlejší role po boku Jesse Eisenberga v ZÁBAVNÉM PARKU z roku 2009. Co se týče novějších filmových či televizních počinů, objevil se v jedné z hlavních rolí v seriálu NTSF z roku 2011, komedii GOOD OLD FASHIONED ORGY a je součástí projektu FIGHT FOR YOUR RIGHT REVISITED s ostatními hereckými kolegy.


30.7.1982
Santa Monica, California, USA
Martin Starr csfd

Lousy CarterŠťastné a krvavéBeavis and Butt-Head Do the UniverseSamaritánSpider-Man: Bez domovaParty DownFrances FergusonHoney BoySpider-Man: Daleko od domovaSilver LakeThe Escape of Prisoner 614Grow HouseInfinity BabyLemonSpider-Man: HomecomingOperatorI'll See You in My DreamsV pastiAmira & SamDead Snow: Rudý vs. MrtvýKdo věří na láskuVeronica MarsováŽhavá láska II.Apokalypsa v HollywooduDeep Dark CanyonThe LifeguardŽádost o ruku6 Month RuleA Good Old Fashioned OrgyPaper HeartThe Last Lovecraft: Relic of CthulhuZábavný parkGood DickNeuvěřitelný HulkNeuvěřitelný život rockera CoxeSuperbadZbouchnutáZelená je trávaKdo je tvůj táta?Spolek machrůZloději z HarvarduRobbie's BrotherHrdina proti své vůliKrál TulsyPárty na klíčVivantBeavis a Butt-HeadKabinet kuriozit Guillerma Del ToraHra o trůny


Aktualizace osobnostního profilu Martin Starr: 8.3. 2024 08:45