Scott Eastwood 38 let


Americký herec celým jménem Scott Clinton Reeves, syn herce - režiséra Clinta Eastwooda a letušky Jacelyn Reeves se narodil 21. března 1986 ve městě Carmel v Kalifornii. Vyrůstal na Hawaii se svou matkou a mladší sestrou. V roce 2005 vystudoval střední školu a hned zamířil na Loyola Marymount University v Los Angeles, kterou absolvoval v roce 2008. Kromě toho, že se věnuje herectví, pracuje jako model. Má mladší sestru Kathryn Eastwood a pět nevlastních sourozenců: bratra Kyle Eastwooda a čtyři sestry (Kimber Lynn Eastwood, Alison Eastwood, Francescu Eastwood a Morgan Eastwood).

Se svým otcem, hercem a režisérem Clitem Eastwoodem několikrát spolupracoval. Objevil se v už zmiňovaném filmu Vlajky našich otců, který jeho otec režíroval. Stejně tomu bylo tak i ve filmu Invictus: Neporažený z roku 2009. Se svým otcem si zahrál celkem dvakrát a to v roce 2008 ve filmu Gran Torino a o čtyři roky později ve snímku Zpátky ve hře.

Hrál ve filmech jako jsou: Divoké vlny (2012) a Železná srdce (2014). První hlavní roli si zahrál ve filmu Enter Nowhere v roce 2010. Další hlavní roli získal v roce 2014 ve filmu The Perfect Wave. Ve stejný rok si zahrál také hlavní roli ve filmu Stranded. V roce 2015 se objevil celkem ve třech filmech: Nejdelší jízda, Diablo a Walk of Fame. Nutno podotknout ve všech třech filmech si zahrál hlavní roli.


21.3.1986
Carmel, California, USA
Scott Eastwood csfd

The ManuscriptWind River: RisingRychle a zběsile 10Tin SoldierChci tě zpátkyNebezpečnýRozhněvaný mužZákladnaPacific Rim: PovstáníExtrémní rychlostRychle a zběsile 8Walk of FameSebevražedný oddílSmyčka se stahujeSnowdenDiabloNejdelší jízdaStrandedThe Perfect WaveŽelezná srdceTexaský masakr motorovou pilou 3DNa divoké vlněThe ForgerZpátky ve hřeEnter NowhereThe Lion of JudahDuha v srdciInvictus: NeporaženýGran TorinoPlayer 5150Americký zločinPrideVlajky našich otcůPolicie ChicagoChicago FireG-Eazy & Kehlani - Good LifeTaylor Swift - Wildest DreamsThe Kelly Clarkson ShowHollywood First Look FeaturesThe IMDb ShowTeen Choice Awards 2015The Late Show with Stephen ColbertThe Meredith Vieira ShowV divočině s Bearem Gryllsem


Aktualizace osobnostního profilu Scott Eastwood: 6.11. 2023 11:27