Adam Arkin 67 let


Adam má herectví v krvi. Tak že nebylo pochyb o tom, čím se bude živit. Je synem herce Alana Arkina, v jehož filmu PEOPLE SOUP (1969) se poprvé objevil před kamerou. Jeho bratři, Mathew a Tonny, jsou také herci.

Jeho asi nejznámější rolí je postava lékaře Aarona Shutta ve velmi populárním seriálu CHICAGO HOPE. Za svoji roli byl nominován na cenu EMMY. Velice často hostoval v různých seriálech, např.: THE TWILIGHT ZONE, MACGYVER, L.A. LAW, ZÁKON A POŘÁDEK, PICKET FENCES atd.

Ve filmu se nijak výrazně neprosadil. Vytvořil několik pozoruhodných hereckých kreací, např: studijní poradce Will Brennan a přítel traumatizované a vlastním bratrem pronásledované hrdinky (Jamie Lee Curtis) v hororu HALLOWEEN:H20. V dramatu OSOBNÍ CHYBA vytvořil postavu učitele Jerremyho, jehož kamarád se zamiluje do stejné dívky jako on.


19.8.1956
Brooklyn, New York City, New York, USA
Adam Arkin csfd

Outlaw CountryVysněný světNoční agentNabídkaRebelNextTommyChyťte ho!OdhaleníSanta Clarita DietBoj o mocSlizoun PeteMiliardyDrsný šerifMystérium sexuTajnosti a lžiFargoPoručík BackstromStrážce pořádku


Aktualizace osobnostního profilu Adam Arkin: 1.11. 2023 16:28