Jesse McCartney 37 let


Jesse McCartney se narodil 9. dubna 1987 v New York City - Ginger a Scotovi McCartney, má mladší sestru Leu a bráchu Timmyho. Jesse je skotského, irského a anglického původu a je křesťan. V roce 1998 se přestěhovali do Ardsley v New Yorku, kde Jesse vyrůstal a žil do roku 2004. Nyní údajně žije v LA. První velký zlom nastal v roce 1994 kdy v sedmi letech hrál na Brodwayi - The King & I. Jesse měl rád hudbu, proto se přidal do skupiny Sugar Beats, v roce 1997 byli nominovaní na cenu Grammy.

Kariéra v kapele Dream Street Jessemu přispěla pro jeho následný rozjezd na sólové dráze, ze začátku to byla např. Moderní popelka (Best Day Of My Life), Zakletá Ella (duet s Anne Hathaway - Don't Go Breaking My Heart). Jesse se vrátil opět k hraní a ztvárnil Bradina v oblíbeném seriále KALIFORNSKÉ LÉTO po boku Lori Laughlin. V roce 2005 Jesse vyhrál Teen Hottie na Teen Choidce Awards. Někteří si myslí, že tuto cenu získal hlavně proto, že hrál v Kalifornském létu.

V roce 2006 Jesse natáčí film KEITH o sedmnáctileté dívce, která si myslí, že může mít všechno do té doby, než se objeví chlapec jménem Keith, kterého hraje Jesse. Vyzkoušel si dabování ve filmech Alvin a Chipmunkové, Zvonilka nebo Horton.

McCartney rád sportuje, miluje např. baseball, bowling a surfing (který se naučil v době natáčení Kalifornského léta). Část zisku ze světové tour Beautiful Soul daroval na fondy pro živelné pohromy; namluvil rádijní reklamu pro kampaň „Děti pro Ameriku bez drog“, je spojenec Dětské výzkumné nemocnice St. Juda; zapojil se do SPACE charity.


9.4.1987
New York City, New York, USA
Jesse McCartney csfd

The Clockwork GirlSvatební pohromy88Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaCampus CodeExpecting AmishWings: Sky Force HeroesZvonilka a pirátiZvonilka a tvor NetvorŽelvy NinjaČernobylské deníkyAlvin a Chipmunkové 3Locke & KeyBeware the GonzoZvonilka a velká záchranná výpravaAlvin a Chipmunkové 2Zvonilka a ztracený pokladBajky naruby - 3 prasátka a nemluvněHortonKeithZvonilkaAlvin a ChipmunkovéPizzaYoung JusticeCloser: Nové případyŽiví mrtví: Počátek konceMladí a hladovíArmy WivesKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Jesse McCartney: 24.3. 2024 23:28