Dalene Kurtis 46 let


Dalene Kurtis, překrásná kočička se zelenýma očima se narodila 11.listopadu v roce 1977 ve městečku Apple Valley v Kalifornii jako jedináček a tak měla maximální lásku obou rodičů. Jednalo se o obyčejné Kalifornské děvčátko s krásným tělem. Rodina je pro ní důležitá a čerpá s ní sílu v těžkých situacích. Po maturitě studovala dál na obchodní škole, poté pracovala tři roky v pojišťovně. Ale svůj sen,že se stane Playmates měla již od svých 14.letech a také měla cíle uspět v modelingu, reklamách a ve filmu. Měří 168 centimetrů a váha je 56 kg.

Přestěhovala se do Playboy Mansion a tak začla její velká kariéra. S mírami 95-60-87 měla velké šance, že se jí sen splní,vlastně se už pomalu začal plnit. Začala si náležitě užívat života, na svém kontě má tituly Playmate of the Month v září 2001 a v roce 2002 se stala Playmates roku. V tom samém roce natočila své vlastní video PLAYBOY VIDEO CENTERFOLD : PLAYMATE OF THE YEAR DALENE CURTIS jako jiné Playmates, účinkovala také v jiných studiových filmů Playboye. Dalene toužila si zahrát ve filmu a to se jí také stalo,zahrála si v komedii SKŘÍPĚNÍ v roce 2003.

Její oblíbený seriál je Sex ve městě, svým rodičům vystrojila oslavu k jejich 25.výročí svatby. Na mužích oceňuje nejvíce smysl pro humor. Jako jedináček touží mít více dětí, svůj život by si nedokázala představit bez mobilního telefonu, sladkostí, ale hlavně bez rodiny a přátel, kteří jsou pro ní velmi důležití. Její oblíbená herečka je Julia Roberts a tak za svůj nejoblíbenější film má ráda právě Pretty Woman, ale také Zelená míle nebo komedie Žbluňk nebo válečný film Pearl Harbor. Dalene Kurtis patří mezi krásné ženy a její kariéra jde dál.


12.11.1977
Apple Valley, California, USA
Dalene Kurtis csfd

SkřípěníPlayboy: 50 Years of PlaymatesSuper Secret Movie Rules: SlashersPlayboy Video Playmate Calendar 2003Playmate roku 2002: Dalene KurtisPlayboy: Playmates UnwrappedCMT: 40 Sexiest VideosPoorman's Bikini BeachHoward Stern


Aktualizace osobnostního profilu Dalene Kurtis: 24.4. 2024 18:22