Leticia Calderón 56 let


Od dětství snila o tom, že bude herečkou, dnes patří v Mexiku mezi ty nejpopulárnější, a to hlavně díky telenovele "Esmeralda" (1997). Leticia Calderón pochází z katolické rodiny, ve které vyrůstala se třemi bratry. Před kamerou stála poprvé v osmi letech a na svém kontě má dnes (2008) už přes pětadvacet telenovel.

Většina jejích postav jsou silné, temperamentní ženy, které si stojí za svým a hájí svá práva. Od narození slepá, nevinná a něžná Esmeralda z nich byla tou “nejslabší”. Zahrála si zde po boku Fernanda Colungy (José Armando) a o postavě, které dala nemálo ze svého půvabu, Leticia říká: “Byl to projekt, který pro mě ve světě otevřel dveře.” Nejdůležitější věcí na herectví je podle ní schopnost být někým jiným a je to vzájemný prospěch: v jejích postavách je hodně z Leticie a jejich prostřednictvím zase ona poznává samu sebe. Každá jí něco přinesla, a zejména pak lásku publika.

Od listopadu 1997, od začátku natáčení “Esmeraldy”, do konce února 1999 byla provdaná za dentistu Marco Lopeze, který jí ale při natáčení rušil. Od března 2003 žila s advokátem Juanem Colladou, se kterým má také své dva syny, Luciana a Carla. Když nepracuje, tak prý ráda spí, vaří a setkává se s přáteli.


15.7.1967
Mexico City, Mexiko
Leticia Calderón csfd

El roomieNoches de rondaEl amor invencibleNáhradnice YeniImperio de mentirasEl corazón nunca se equivocaMujeres de negroA que no me dejasAmor bravíoLa fuerza del destinoEn nombre del amorHeridas de amorOpravdová láskaCuento de NavidadEl diario de DanielaLabyrinty vášněEsmeraldaLa antorcha encendidaEntre la vida y la muerteValeria y MaximilianoYo compro esa mujerLa casa al final de la calleLa indomableTal como somosPrincipessaAmalia BatistaEl ángel caído


Aktualizace osobnostního profilu Leticia Calderón: 27.3. 2024 15:41