Brent Sexton 56 let


Brent Sexton se narodil v St. Louis ve státě Missouri. Tento televizní, filmový a divadelní herec absolvoval EUREKA HIGH SCHOOL a  ELON University, po jejímž ukončení cestoval téměř pět let s divadelní společností po Evropě a Spojených státech jako důstojník Krupke a detektiv Schrank ve WEST SIDE STORY.

Brent si zahrál také v mnoha filmech, a i když nejde o velké role za zmínku jejich názvy určitě stojí.: AI UMĚLÁ INTELIGENCE, SKLENĚNÝ DŮM, V ÚDOLÍ ELAH aj. Brent Sexton prý také krátkou dobu působil jako profesionální hráč fotbalu,kde působil jako zadák a to ve Pittsburgh Steelers. Těžko říct, jak se jeho kariéra bude nadále vyvíjet,nutno dodat,že po THE KILLING není pochyb, že má ještě hodně co nabídnout.


12.8.1967
St. Louis, Missouri, USA
Brent Sexton csfd

Miranda's VictimGigi & NateNeodolatelnýDeadwoodExperiment BelkoRunnerWithinPants on FireW.V údolí ElahTajemný letŠoféřiMistr zločinuPíseň prérieRadioSenor WhiteZachraňte Jessiku LynchovouDostA.I. Umělá inteligenceSkleněný důmSuper fintaVanilkové nebeZoeSpecialistaAmerican Crime StoryExpanzeStále v kurzuGod Friended MePolicie ChicagoMINDHUNTER: Lovci myšlenekNeuvěřitelnáNevyšetřenoZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Brent Sexton: 13.11. 2023 06:41