Johanna Braddy 36 let


Johanna Elizabeth Braddy se narodila 30. 8. 1987 v Atlantě jako dcera inženýra Stevea Braddyho a učitelky hudební výchovy pro předškolní děti Jo Beth. Má o osm let mladšího bratra Colea. Studovala na McIntosh High School ve městě Peachtree City v Georgii, kde byla aktivní členkou dramatického kroužku pod vedením režiséra Stephena Bucnera a také kapitánkou školního týmu roztleskávaček. Tuto školu úspěšně zakončila v roce 2005.

Právě při natáčení VGHS poznala Joshe Blaylocka, jejího seriálového přítele, se kterým se v listopadu 2012 skutečně vzali (vytvořili si i webovou stránku vlastní svatby) a nyní spolu žijí v Los Angeles.


30.8.1987
Atlanta, Georgia, USA
Johanna Braddy csfd

Saving ParadiseThe Get TogetherMiss ArizonaKartonový boxerRun the TideBelieve MePřípad Katie LevengerovéThe CollectionBorn to RaceParanormal Activity 3Panna nebo orelHurtMarriage, ASmrtící nenávist 3Wild About HarryDanny FrickeWhoreDivoké vlnyNa domácí půděZbořené mostySuper drbnaNemocnice Chicago MedQuanticoUnREALHříšníciHit the FloorProzíravostZajatci předměstíKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Johanna Braddy: 31.10. 2023 17:58