Dylan Sprouse 31 let


Dylan Thomas Sprouse a Cole Mitchell Sprouse se narodili 4. 8. 1992 v Itálii, jako děti amerických rodičů. Ti v tu dobu vyučovali anglický jazyk na italské jazykové škole. Čtyři měsíce po jejich narození se rodiče i s dvojčaty odstěhovali zpátky do Kalifornie. Na popud jejich babičky Jonine Booth Wright, která byla sama herečka, začala dvojčata již ve věku šesti měsíců hrát.

Od roku 2005 hráli v Disney-Sérii HOTEL ZACK & CODY (The Suite Life of Zack and Cody) u nás známé jako Sladký život Zacka a Codyho. Zde si zahráli Zacka a Codyho Martinovi, kteři žijí se svou matkou v jednom známém hotelu. Skrz tyto role získali Dylan a Cole velkou popularitu. Seriál byl velmi úspěšný, především v Americe, a proto se Disney v roce 2009 rozhodl natočit pokračování. Tak vznikla série ZACK & CODY AN BORD (The Suite Life on Deck), Zack & Cody na lodi. V roce 2008 byl s dvojčaty natáčen film THE KINGS OF APPLE TOWN.

Dylan i Cole byli v roce 2006 a 2007 nominováni v soutěži Youg Artist Awards za role v seriálu Hotel Zack & Cody. V roce 2008, 2009 a 2010 byli označeni v soutěži Kid's Choice Awards jako Nejoblíbenější herci za seriál Zack & Cody an Bord.


4.8.1992
Arezzo, Tuscany, Itálie
Dylan Sprouse csfd

Beautiful WeddingKrásná katastrofaThe DuelMy Fake BoyfriendThe Curse of TurandotTygře tygřeAfter: PřiznáníBanana SplitDismissedCry of FearSladký život - FilmKung Fu MagooThe Kings of AppletownWizards on Deck with Hannah MontanaSněžní přáteléA Modern Twain Story: The Prince and the PauperVánoce v ohroženíPiggy BanksSrdce je zrádná děvkaJust for KicksOsm bláznivých večerůPán převlekůViděl jsem maminku líbat Santa ClauseDeník sexuálních obětíAstronautova ženaVelký tátaHolky z vejškySladký život na paluběJsem v kapeleKrálovská dvojčataSladký život Zacka a CodyhoSvět podle JimaKouzelníci z Waverly


Aktualizace osobnostního profilu Dylan Sprouse: 4.11. 2023 21:24