Ivan Vodochodský 60 let


Ivan Vodochodský se narodil 26.června 1963 v Praze-Krči jako prvorozený syn sládkovi nuselského pivovaru. Po absolvování základního vzdělání chtěl zkusit konzervatoř, ale přísný otec mu to zakázal. Začal se tedy učit na číšníka, později ho pro nešikovnost přeřadili do kuchyně. Vyučil se a dodělal si hotelovou školu. Poté ho opět omámily divadelní múzy a zkusil přijímačky na DAMU, neúspěšně. Tak narukoval do armády, byl přeřazen k rakeťákům a strávil dva roky vojny v lese a v Rusku. Po návratu ze služby vlasti odešel vstříc svému osudu do Divadla Vítězného Února v Hradci Králové jako kulisák, inspicient, barman a samozřejmě i herec.

Jako herec se však také neztratil. Má za sebou malé role jak v seriálech - DRUHÝ DECH a ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, tak i ve filmech - KVASKA a CZECH MADE MAN. Vystupoval taktéž v muzikálech TAJEMSTVÍ a GALILEO.

V říjnu roku 2011 působil jako oddávající Zdeňka Pohlreicha a jeho o 15 let mladší přítelkyně Zdeňky při obřadu ve Švýcarsku, sňatek samozřejmě nebyl uznán platným. Je vyhledávaným kulinářským specialistou a vystupuje v pořadu TV Nova TESCOMA S CHUTÍ.


26.6.1963
Praha, Československo
Ivan Vodochodský csfd

Dobré zprávyEliška a Damián1. MISESestřičky Modrý kódModrý kódOhnivý kuřeDREAM TEAM – Mistři dílnyMáme rádi šéfa!Superšéf 24 hodin do pekla a zpětTalkshow Vítka Martince


Aktualizace osobnostního profilu Ivan Vodochodský: 23.4. 2024 10:20