Sheryl Crow 62 let


Tato americká zpěvačka se narodila 11. února ve městě Kennett v Missouri. Její celé jméno je Sheryl Crow Suzanne. Má dvě starší sestry – Kathy a Karen a jednoho mladšího bratra jménem Steven. Její rodiče byli členy místní hudební skupiny. Otec, v civilu právník, hrál na trubku. Vystudovala University of Missouri, poté pracovala jako učitelka hudby na základní škole.

V roce 2003 vyjadřovala svůj postoj proti válce v Iráku tím, že se na veřejnosti ukazovala v triku s nápisem „Nevěřím ve vaší válku, pane Bushi.“ Ten samý rok se potkala s Lancem Armstrongem. Přesto že spolu začali chodit, oznámili svůj vztah až v roce 2005. Během jejich vztahu byla jeho největší fanynkou, doprovázela ho na všech závodech, včetně Tour de France. V roce 2006 svůj vztah ukončili. Byl to pro ni těžký rok, podrobila se operaci rakoviny prsu – rané fáze.

Vlastní rozlehlou farmu nedaleko Nashville, Tennessee. V roce 2007 adoptovala chlapce – Wyatt Steven Crow. V roce 2010 adoptovala druhého syna – Leviho. Má jizvu na dolním rtu, už od dětství – tenkrát ji pokousal pes.

Její herecká kariéra není zatím nějak moc obsáhlá. Sbírá spíš epizodní roličky v seriálech nebo malé role ve filmech. Vidět jsme ji mohli například v seriálech – ONE TREE HILL nebo COUGAR TOWN.


11.2.1962
Kennett, Missouri, USA
Sheryl Crow csfd

AutaDe-LovelyChristmas in Rockefeller CenterThe Minus ManKlub 54Námořní vyšetřovací služba: New OrleansJulius Jr.G.C.B.Hannah MontanaMěsto ženStudio 30 RockVillage départOne Tree HillThe Naked TruthCop RockLong Story Short: Willie Nelson 90Willie Nelson & FamilyJohnny Cash: The Redemption of an American IconKdyž se všechno po*ere: Woodstock 99Můj život jako Rolling StoneSherylŽeny ro(c)kuMr. A & Mr. M: The Story of A&M RecordsWoodstock 99: Mír, láska a běsněníMy Darling VivianSheryl Crow Live at the Capitol TheatreAmerická 90. létaBorn in BristolThe Life & Songs of Emmylou HarrisJmenuji se Johnny CashGlen Campbell: I'll Be Me20 Feet from Stardom$ellebrityMichael Jackson: Bad 25Amerika: Příběh o Spojených státechRolling Stones: Exile On Main StreetWild Horses & Renegades'Hick' TownBarack Obama: Koncert 2009Sheryl CrowVH1 Divas Live 2009Johnny Cash's AmericaAll We Are Saying50 Sexiest Video Moments


Aktualizace osobnostního profilu Sheryl Crow: 16.4. 2024 06:09