Elisabeth Röhm 50 let


Elisabeth Röhm se narodila 28. dubna 1973 v Düsseldorfu v Německu, ale její rodiče ji vzali do New Yorku dřív než dosáhla své první narozeniny. Později bydleli v Greenwich, Connecticutu a v jižní Kalifornii. Její otec Eberhard Röhm je podnikový právník a partner v Duane Morris. Její matka Lisa Loverde je seriálová scénáristka a textařka, která psala pro televizní seriál Guiding Light. Röhm vystudovala St. Andrew's-Sewanee střední školu a absolvovala Sarah Lawrence College v Yonkers, New York, kde vystudovala psaní a evropské dějiny.

Časopisem Maxim byla vybrána do žebříčku "Hot 100". Dlouhou dobu byla zanícena do jezdectví, ale vzdala se jízdy na koních po nehodě v roce 2005. Röhm měla vztah s podnikatelem Ronem Woosterem, narodila se jim dcera Easton.


28.4.1973
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
Elisabeth Röhm csfd

A Marriage Made in HeavenThe RoyalNotorious NickStarbrightThe RunnerŠpačekBallbusterOsudová známostWhen We Kill the CreatorsKrev na její hlavuRodinné portrétySgt. Will GardnerŠokující odhaleníAdolescenceSanitatumRajský život v Palos VerdesTenkrát v KaliforniiTexaský bordelVražedná přáníEverlastingPolarisPosedlost rudouPotupa mé dceryPříběh mořské pannyVe jménu krveGuilt by AssociationPodnikavá JoyRivers 9Slečna na hlídáníJiný vánoční polibekMega Shark vs. Mecha SharkNebezpečné vzpomínkyAftermathDarkroomIn the DarkPodfukPolicajt na odpisPronásledovanéŠpinavý trikJezero 4: Poslední kapitolaTranzitBez dechuVánoční polibekBeznadějný útěkPromlčené zločinyThe Whole TruthSan SabaThe Kreutzer SonataObraz mrtvéhoAmber's StoryBriar & GravesSlečna Drsňák 2: Ještě drsnějšíVyjednávačka FBIŠedesátá létaThe Invisible ManMagnum P.I.Přísaha


Aktualizace osobnostního profilu Elisabeth Röhm: 17.11. 2023 20:22