Katherine Waterston 44 let


Americká herečka Katherine Boyer Waterston se narodila 3. března 1980 v hlavním městě Spojeného království Velké Británie a Severního Irska, v Londýně, kde byli její rodiče v té době pracovně vázáni. Otcem Katherine je herec a TV producent Sam Waterston, její matka Lynn Louisa Woodruff bývala úspěšnou modelkou.

Úplně poprvé se objevila v krátkém filmu Orchidej v r. 2006 a hned o rok později dostala malou roli v úspěšném oscarovém snímku Michael Clayton. Svou premiéru v hlavní roli zaznamenala v téže sezóně v dramatu Holky na hlídání, kde ztvárnila studentku Shirley, která si přivydělává hlídáním dětí, tedy do doby, než zjistí, že s jejich tatínkem se dá vydělat víc a stává se prostitutkou. V roce 2008 si zahrála spolu se svou sestrou Elisabeth v nezávislém snímku Good Dick. Od té doby ji můžeme vídat každý rok v novém filmu, z nichž za zmínku jistě stojí nenápadný počin Enter Nowhere, 2011, festivalová Skrytá vada, 2014  a životopisný film Steve Jobs, uvedený v roce 2015.


3.3.1980
Westminster, Londýn, England, Velká Británie
Katherine Waterston csfd

They ListenBlack FliesThe End We Start FromBabylonFantastická zvířata: Brumbálova tajemstvíFluidicSvět na kraji světaAmundsenDevadesátkyFantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyState Like SleepLoganovi parťáciVetřelec: CovenantVálka vynálezcůFantastická zvířata a kde je najítKrálovna ZeměManhattan RomanceMilenci těch druhýchSteve JobsAre You Joking?Inherent VicePoslední K.O.Almost in LoveNoc přicházíZmizení Eleanor Rigby: OnaRobot a FrankThe LetterV tátově stínuÚnosEnter NowhereZažít WoodstockGood DickHolky na hlídáníMichael ClaytonPerry MasonTřetí denImpérium - Mafie v Atlantic CityHouse Comes with a BirdRunAlien: Covenant - PhobosAlien: Covenant - Prologue: Last SupperEatOrchidsHollywood First Look FeaturesIMDb on the Scene - InterviewsOk! TVDish NationWGN Morning News


Aktualizace osobnostního profilu Katherine Waterston: 30.10. 2023 12:47