Rubén Blades 75 let


Rubén Blades (Rubén Blades Bellido de Luna) se narodil 16. července roku 1948 v Panama City v Panamě a je známý pro svou slavnou hudební, filmovou, politickou a právnickou kariérou. Jeho otec byl bubeník a matka učitelka hraní na klavír. Má také jednoho bratra, Roberta.

Rubén se ucházel o místo prezidenta Panamy v roce 1994 a získal slušných 18% hlasů. Následovně se stal ministrem cestovního ruchu. Rubén byl ženatý s Lisou Lebenzonovou, se kterou se ovšem rozvedl.

Rubén si poprvé zahrál ve filmu THE LAST FIGHT, jeho známější rolí se však stala až role Dannyho Archuleta ve snímku PREDATOR 2 v roce 1990 a následně si střihl roli ve filmu TENKRÁT V MEXIKU, kde se setkal s Johnnym Depem (Zajímavost: Rubén si zahrál roli Archuleta v druhém PREDÁTOROVI, zatímco v TENKRÁT V MEXIKU se mstí za mrtvého kolegu, který se jmenoval Archuleta (nemluvě o to, že v obou snímcích si zahrál policistu/detektiva)).


16.7.1948
Panama City, Panama
Rubén Blades csfd

Red PillPěsti z kameneKonzultantNepřítel pod ochranouPro větší slávuSpoken WordSecuestro expressProkletá ArgentinaSpinTenkrát v MexikuZázrak v San RamosVražedné tangoKrása divokých koníKolébka ve větruTichý nepřítelČínský hlavolamScorpion SpringSomos un solo puebloBarva nociMilión k jednéZemětřesení na dálnici 880Život s MikeymHlas srdceSuperThe Josephine Baker StoryVálka jednoho mužeDva JakeovéHeart of the DealMý lepší bluesPredátor 2The Lemon SistersDead Man OutŠpatně zorganizovaná loupežHomeboyVálka o fazolové poleCritical ConditionOsudná drogaCrossover DreamsRoutes of RhythmThe Last FightŽiví mrtví: Počátek konce


Aktualizace osobnostního profilu Rubén Blades: 27.4. 2024 06:46