Ray 'Boom Boom' Mancini 63 let


Raymond Michael Mancini, nebo taky Ray ‘Boom Boom‘ Mancini, je boxerem lehké váhy, ale take filmovým hercem a producentem. Známý je divákům především ze snímku Tělo a duše (1998) o ambiciózním provinčním boxerovi Charlie ‘Kidu‘ Daviesovi, ale zapamatovat si jej filmoví fanoušci mohli i z menších rolí ve filmech Střela (1996), kde si zahrál s takovými legendami jako je Mickey Rourke a Adrien Brody, nebo také z nezávislé komedie Pátrání po Jednookém Jimovi (1994), kde zase stanul po boku Samuela L. Jacksona a Steva Buscemiho.

Rayovou první manželkou byla Carmen Consuelo Vazquez z Miami, se kterou se potkal na výletní lodi a vzal si ji v roce 1990 a měl s ní tři děti. Vztah jim však nevydržel. Svoji druhou ženu, o pět let mladší Tinu Rozzi, si vzal 18. května 2014 na pláži v Santa Monice.


4.3.1961
Youngstown, Ohio, USA
Ray 'Boom Boom' Mancini csfd

Bad FrankTarantulaNail: Story of Joey Nardone, TheČervený pásChoochCelebrity BoxingTurn of FaithTělo a dušePomstaStřelaThe MouseOsudová volbaRváčPátrání po Jednookém JimoviSmrtelná sázkaŽelezný orel 3Časovaná bombaTulácké snyWishful ThinkingTucet špinavců IV: Osudná miseHoříci oceánHeart of a Champion: The Ray Mancini StoryMutants in ParadiseTwo Guys and a GirlAdam 12PříšeryNew MonkeesNeuvěřitelné příběhyWho's the Boss?Concussed: The American DreamMuttSafest Place on EarthTraficant: The Congressman of CrimetownEl BoxeoJá, Bruce LeeAKA PrivateYoungstown: Still StandingRichard Marx: SatisfiedThe Fat Boys feat. The Beach Boys: WipeoutInside MMAThe TestHoward SternGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Ray 'Boom Boom' Mancini: 12.11. 2023 08:00