Elizabeth Regen 49 let


Elizabeth se narodila v New Yorku. Její filmový debut přišel v roce 1994, kdy se na obrazovce poprvé objevila ve filmu LEON. Elizabeth zde hrála sestru hlavní protagonistky Mathildy (Natalie Portman). Její postava byla v úvodní části filmu zabita. Elizabeth pokračovala rolemi ve filmech jako FREE COUNTRY THE MOVIE (1996) a SNAPPED (1998). Poté se objevila jako Sandra Reynoldsová ve třech epizodách seriálu BIG APPLE v roce 2001. V témže roce se objevila jako hostující hrečka i v jedné z epizod seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. V témže roce hrála také ve filmové roli a to ve vedlejší roli ve filmu LÁSKA PO ZLÉM po boku Adriena Brodyho. V roce 2002 se Elizabeth před kameru postavila jen jednou, a to v jedné z epizod seriálu SEX VE MĚSTĚ. V roce 2003 propůjčila svůj hlas Sindee Huttonové pro videohru CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, založenou na stejnojmenném seriálu.

Rok 2005 konečně přinesl Elizabeth hlavní roli Laury Del Vecchiové ve filmu PARTING WORDS. Tento film byl oceněn jako nejlepší film na filmovém festivalu na Lond Islandu a Elizabeth byla nominována na cenu pro nejlepší herečku na festivalu v Hobokenu. Rok 2006 byl jejím pracovně nejvytíženějším. Objevila se ve dvou epizodách seriálů MODERN MAN a SO NOTORIOUS, zahostovala si také v jedné epizodě seriálu CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION a mohli jsme ji vidět také ve sportovní komedii BEER LEAGUE a ve filmu NAIL POLISH. V roce 2007 si zahrála v kriminálním seriálu THE BLACK DONNELLY´S. V roce 2009 ji můžeme vidět jako Katherine ve filmu THE FALLEN FAITHFUL nebo jako Angii Ghilardiovou v seriálu SHERRI.


12.3.1975
New York City, New York, USA
Elizabeth Regen csfd

Marilyn: Zombie HunterRunnin' with JohnsonJim & JaneThe Fallen FaithfulParting WordsNail PolishPivní ligaLooking for KittyLáska po zlémSnappedLeonNešikaZase single2 $ockyVincentův světSherriAmerican Body ShopThe Black DonnellysKriminálka Las VegasModern MenSo noTORIousTřetí hlídkaWhoopiSex ve městěBig AppleZákon a pořádekCityKidsThe View


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Regen: 30.3. 2024 02:00