Brian Krause 55 let


Brian Krause se narodil 1. února 1969 v El Toru v Californii. V 16-ti letech se přihlásil do herecké školy a začal pracovat v televizi. Jeho první velká role byla ve filmu NÁVRAT DO MODRÉ LAGUNY (1991), kde si zahrál společně s Millou Jovovich.

Jednou z velkých rolí byla role Lea Wyatta v seriálu “ČARODĚJKY“ (1998). V roce 2007 si zahrál v jedné epizodě “KRIMINÁLKY MIAMI“ (2002). Brian se o práci vyjádřil takto: "Na CSI Miami se mi pracovalo výborně. Herci a štáb byli fantastičtí, ale tahle role je odlišná od těch, které obvykle hraji. Má postava je trochu prevít, a to se mi líbí."

Objevil se také v seriálech "WALKER, TEXAS RANGER" (1993) nebo "PŘÍBĚHY ZE ZÁHROBÍ" (1989).


1.2.1969
El Toro, California, USA
Brian Krause csfd

BreakoutHomesteadPeter Pan, Land of ForeverBasementHarmony in ParadiseHollywood.ConUploadedVražedný talentRetreat to ParadiseScarlettThe DemonologistTrauma TherapyUnderdogCucuy: The BoogeymanPárty mámaA Woman DeceivedHaunted MazeĎábelská dohodaBe AfraidBetrayedChasing JoséHouse of PurgatoryPlanetární masakrRibbonsMiracle MakerPlan 9Borrowed MomentsRudé nebeThe Christmas GambleThe Studio ClubChristmas for a DollarCoffin BabyGemini RisingMonstrum z hlubinRain from StarsAbeo PhariseeGabe the Cupid DogSmrtelná spravedlnostStalked at 17The Monogamy ExperimentAbsolutní zabijáciPavouci útočíAshesCyrusNenasytný parazitNext Stop MurderYou're So Cupid!2012: SupernovaNení kam se schovatJack RioLoch-ness terorVraždící loutkaVáleční ptáciJízda s ElvisemĎáblův deníkNebezpečné poutoPissedTo Kill a MockumentarySrub u jezera 2919 Fifth Avenue


Aktualizace osobnostního profilu Brian Krause: 3.11. 2023 11:42