Ebon Moss-Bachrach 45 let


Ebon se narodil 17. srpna 1978 v USA. Navštěvoval střední školu Amherst Regional High School v Massachusetts a vystudoval Columbia University. Žije s fotografkou Yelenou Yemchuk. Ebon začínal s rolemi v seriálech - a to hlavně ZÁKON A POŘÁDEK, poté se mu naskytla šance se objevit i ve filmu a to v komedii TAKOVÁ ZVLÁŠTNÍ RODINKA, kde mu byla přidělena menší rolička. Následovaly další menší roličky ne zrovna v úspěšných filmech.

Další jeho snímek byl např. AMORŮV ÚLET nebo film TEN VEČER kde se objevil vedle opravdu hvězdných osobností. V roce 2008 se mu naskytla možnost si zahrát ve dvou seriálech, bohužel opět jednu z vedlejších rolí, která není moc důležitá. Určitě je škoda, že zatím nedostal tolik prostoru se prosadit.


17.8.1978
Amherst, Massachusetts, USA
Ebon Moss-Bachrach csfd

Fantastic FourNic ve zlýmTeslaGood PostureTemné hlubinyZloději a lhářiThe Big TakeZa láskou do PařížeGods Behaving BadlyThe VolunteerLola VersusPojďte si hrátHigher GroundBreaking UpwardsUne aventure new-yorkaiseZašlá sláva Marca PeaseHolka z předměstíTen večerAmorův úletChampionsDům u jezeraLive Free or DieRoadStealth: Přísně tajná miseThe Dying GaulPoint&ShootPoster BoyZimní slunovratDeath of a DynastyMůj světÚsměv Mony LisyPorn 'n ChickenNever AgainSvatý bojTaková zvláštní rodinkaSmrt milionářeMedvědAndorKauza TheranosInterrogationNosferatu


Aktualizace osobnostního profilu Ebon Moss-Bachrach: 3.3. 2024 09:08